Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.09.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Forårsmessen udvider med golf i Atletcentret

På billedet ses fra venstre Jesper Kjær, Callaway, Phillip Larsen, Proshop Frederikshavn og Proshoppen Hvide Klit, direktør Per Malmberg, Arena Nord, projektleder Dorthe Brassøe, Arena Nord, og Mads Grubert, Ecco.
Et ønske om nye aktiviteter i forbindelse med Forårsmessen i Arena Nord er nu faldet på plads. I 2019 bliver der fyldt med golfaktiviteter i Atletcentret, når messen afvikles i weekenden 2.-3. marts 2019. 

 

Frederikshavn Golfklubs Proshop ved Phillip Larsen sørger for masser af oplevelser og muligheder i forbindelse med messen. Han har allieret sig med en række leverandører, som skal være med til at skabe endnu en aktivitet under messen.

I går var Phillip Larsen på besøg sammen med Jesper Kjær fra Callaway og Mads Grubert fra Ecco.

- De var alle imponerede over centret og mulighederne for at skabe et golfunivers i deres helt egen hal. De er nu gået i tænkeboks for at designe indretningen af rummet, oplyser direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Forårsmessen afvikles hvert år første weekend i marts, hvor selve arenaen er fyldt med inspiration til hus og have, men skolehallen har blandt andet biler, både og camping, og i sidstnævnte hal er alt allerede udsolgt.

Dorthe Brassøe er projektleder for Arena Nords messer. Hun er glad for udvidelsen med endnu en hal.

- Forhåbentlig kan det være med til at gøre det endnu mere attraktivt for besøgende og udstillere at være en del af Forårsmessen i Arena Nord. En skønne dag er der også aktiviteter i Idrætshallen og Badmintonhallen, siger Dorthe Brassøe.


 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close