Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Forårsrevyen: Stående bifald efter premieren

Dette års revy er lidt mere skarp, lidt mere satirisk, meget mere musikalsk og en anelse frækkere. Foto: Bertelsen Foto
Premieren på Forårsrevyen 2019 på Hotel Hvideklit i Bunken sluttede med stående applaus fra et veloplagt publikum.

 

"Tilbage til rødderne" er undertitlen på dette års revy og henfører til, at revyen efter syv år i Hulsig er flyttet tilbage til de omgivelser, hvor de kommer fra, nemlig den tidligere ”Sundhedshøjskolen Diget”, som i mellemtiden er blevet til Hotel Hvideklit.

Inden revyen startede, stod Hotel Hvideklit for et traktement bestående af to retter, der blev serveret som buffet.

Maden var fantastisk, men desværre havde man forregnet sig i forhold til, hvor lang tid det tager at få 250 personer forbi et buffetbord. Det betød, at man måtte udskyde starten på revyen med en halv time.

- Det er beklageligt, men det er første gang, vi prøver det på den måde - og der er lavet en plan, så det ikke sker igen. De fleste gæster udtrykte da også forståelse for situationen, og da tæppet gik, var alt glemt, oplyser revyformand Søren Hjortnæs.

Revyen kom vidt omkring, lige fra almindelig crazy komik til skarp satire. Af de emner, der blev berørt, kan nævnes: Præsident Trumps mur og vildsvinehegnet ved grænsen, "Me too" der blev til "Us too", DR der skal spare 20 procent, Skats gældsindrivelsessystem og rige sportsudøvere, der bosætter sig i Monaco for at slippe for den danske skat, svinetransport og meget mere.

I revyens sidste nummer fejrede man Dans Revys 170 års jubilæum med en buket af små klip fra skiftende tiders revy i Danmark.

Skuespillerne gjorde det fantastisk godt og ikke mindst den nye på holdet, Anja Lønborg, viste stort talent.

Sammenlignet med tidligere år kan man vist godt sige, at dette års revy var lidt mere skarp, lidt mere satirisk, meget mere musikalsk og en anelse frækkere, men meget underholdende.

Revyen, der spiller seks gange, har tre udsolgte forestillinger og én næsten udsolgt, samt to forestillinger, hvor der stadig er god plads.

Man kan læse mere om revyen og bestille billetter på www.foraarsrevy.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Bertelsen Foto

FOTO: Bertelsen Foto

FOTO: Bertelsen Foto

FOTO: Bertelsen Foto

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close