Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.02.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Foreningsstøtte til Aalbæk Sjøw fra XL-Byg i Elling

Aalbæk Sjøws næstformand og formand, Jan Tietze og Søren Hjortnæs, sammen med de to indehavere af XL-BYG i Elling, Læsø og Tårs, Kristian Nielsen og Torben Svendsen.
Aalbæk Sjøw har netop modtaget 7.817 kroner fra XL-Byg i Elling. XL-Byg havde inviteret til "nytårskur", hvilket gik ud på at uddele udbytte for 2017 til de foreninger, der har været tilmeldt foreningsstøtte.


 

Foreningsstøtte betyder, at man som ny eller eksisterende kunde i XL-Byg kan tilmelde sig foreningsstøtte til en forening efter eget valg. Derefter betaler XL-Byg 1 procent af hele dit køb, hvis du er privatkunde, og 0,5 procent, hvis du er erhvervskunde, til den forening, du har valgt skal modtage støtten.

Det skal her bemærkes, at det IKKE koster dig noget, men at det er XL-Byg, der betaler. Ordningen gælder fra tilmeldingsdato og kalenderåret ud.

Pengene skal bruges til den kommende revy, som har premiere fredag 9. marts på Hotel- og Feriecenter Skagen Strand. De revygæster, der ikke allerede er tilmeldt ordningen med foreningsstøtte, får tilbuddet, når de kommer til revyen.

Ifølge formanden er der solgt lidt over 2/3 af billetterne. Revyen spiller 9., 10., 14., 15., 16. og 17. marts.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close