Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Forglemmelse koster golfklub 133.000 kroner

Formand Kim Stubbergaard Reese: - Det er jeg virkelig skuffet over, for kommunen kender alt til vores vanskelige situation. 133.000 kroner er vildt mange penge for os.
Frederikshavn Golf Klub mister 133.000 kroner i kommunalt tilskud, fordi klubben glemte at sende en ansøgning inden deadline. Formanden er dybt skuffet over, at Frederikshavn Kommune ikke vil hjælpe klubben.

 

- Det er virkelig en mavepuster, som kan mærkes. Den havde jeg ikke set komme, udtaler formand Kim Stubbergaard Reese, Frederikshavn Golf Klub, til Kanal Frederikshavn.

Som noget nyt i år skulle Folkeoplysningsudvalget inden 1. april modtage en ansøgning, hvis man som forening ønskede at søge tilskud til vedligehold over 50.000 kroner i relation til lokaletilskud. Den deadline smuttede for golfklubben.

- Netop på daværende tidspunkt var vi midt i en turbulent periode i vores bogholderi, og vi kom ud med et underskud på næsten 800.000 kroner, siger Kim Stubbergaard Reese som forklaring på, hvorfor klubben overså deadline.

Frederikshavn Golf Klub sendte efterfølgende en ansøgning om dispensation, så klubben alligevel kunne søge om 133.000 kroner i tilskud. Den ansøgning afslog Folkeoplysningsudvalget i torsdags.

- Det er jeg virkelig skuffet over, for kommunen kender alt til vores vanskelige situation. 133.000 kroner er vildt mange penge for os. Efter vores kæmpe underskud sidste år vender vi i forvejen hver eneste 5-øre. Vi følger indtil videre vores budget til punkt og prikke, men nu kommer der til at mangle 133.000 kroner. Vi kan ikke på nuværende tidspunkt øge vores indtægter, så pengene skal findes ved yderligere besparelser, siger Kim Stubbergaard Reese.

Han oplyser, at Frederikshavn Golf Klub de seneste år typisk har modtaget cirka 300.000 kroner i tilskud fra Frederikshavner-ordningen. I år bliver tallet 133.000 kroner mindre. Der er altså tale om penge, som golfklubben er vant til at modtage fra kommunen.

- Det er ikke en fair beslutning, og vi kæmper videre. Vi håber, at der er nogle politikere, som forstår den vanskelige situation, vi er havnet i. Det kunne også være rart, at Idrætssamvirket her træder i karakter og gør en forskel, lyder det håbefuldt fra Kim Stubbergaard Reese.

Center for Kultur og Fritid oplyser, at golfklubben har haft adskillige muligheder for at reagere i tide, men hverken et brev i E-boks, nyhedsbrev eller mail fik golfklubben på banen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close
privatehd.org