Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.05.2018 | Af: Michael Frederiksen

Formstærke Bangsbo seriøs oprykningskandidat

Kanal Frederikshavn kårede Nukarleq Petersen til Kampens Spiller.
Uden cheftræner Lars Krogsgaard (ferie i Spanien) og topscorer Nicklas Dam (tre spilledages karantæne) var der ingen spræl i topholdet SEIF. Gæsterne fra Bangsbo Freja vandt fuldt fortjent med 2-0 i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

SEIF var ubesejret midtvejs i forårssæsonen, men søndag eftermiddag skød de gule med løst krudt. Topholdet kunne slet ikke få tingene til at fungere mod velspillende Bangsbo Freja, som sagtens kunne have vundet større. Det var ikke til se, at Bangsbo faktisk manglede tre spillere fra idealopstillingen.

Kasper Beermann gjorde det til 1-0 efter 30 minutter på et fantastisk langskud. SEIF-målmand Stefan Bechmann nåede slet ikke at bevæge sig efter Beermanns bombe.

Fem minutter senere øgede Mathias Jarnbo til 2-0, da han smart udnyttede Jonas Poulsens aflevering i venstre side.

"Kom nu op med hovederne, drenge. Lad nu være med at se sådan ud”, råbte SEIF's målmand i et forsøg på at vække holdkammeraterne. Det blev lidt bedre i anden halvleg, men første seriøse afslutning, som testede Nichlas Grundell Hansen i Bangsbo-målet, faldt først i dommerens tillægstid.

- Vi spillede, som vi gerne vil. Holder bolden på jorden og flytter rundt på deres kæder. De har nogle store fysiske spillere, så vi skulle ind og spille hurtigt og flytte bolden i et højt tempo. Det gik fint de første 60 minutter, mente Bangsbo Frejas stærke anfører, Jack Vejle.

Han leverede selv en overbevisende præstation i forsvaret og var en seriøs kandidat til Kampens Spiller, men den ære tilfaldt den igennem 90 minutter hårdt kæmpende Nukarleq Petersen.

- Fuldt fortjent. Han får også min stemme, lød det fra Jack Vejle.

Med sejren er Bangsbo Freja blot to point fra SHI på førstepladsen.

- Det er en spændende pulje, men vi skal bare fortsætte vores spil og tage de positive takter fra i dag med til næste kamp, og så må vi se, hvad det giver i sidste ende. Jeg håber, det bliver godt, lød det fra en storsmilende Jack Vejle.

Med 10 point i de seneste fire kampe er I vel oprykningskandidater?


- Det vil nogle nok mene. Vi sagde inden sæsonen, at vi spiller for en placering i top 3. Oprykning var ikke et mål, men det kan det blive, fastslog Bangsbo-anføreren, inden han satte sig over til holdkammeraterne og fejrede sejren med en kold pilsner i det skønne solskin.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close