Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.06.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Fra i dag er Skagen Taxa en del af Dan Taxi

Skagen Taxa er nu en del af DanTaxi, og kunderne i Skagen skal allerede fra i dag ringe 98 44 22 44, når de har brug for en taxi. 

 

Skagen Taxa har indledt et samarbejde med Danmarks største taxiselskab, 4x48 DanTaxi. Rent praktisk betyder det nye samarbejde, at Skagen Taxas 10 vogne dirigeres fra DanTaxis kundecenter i Aalborg, og det er også DanTaxis erfarne telefonpersonale samme sted, der nu besvarer alle opkaldene fra kunderne i Skagen.

- Vi har allerede været i kontakt med de fleste af vores faste kunder og gjort dem opmærksom på det nye telefonnummer. Når taxaen ankommer, er det med en chauffør kunden i forvejen kender. Her er der ingen forskel, siger Gerner Pedersen, formand for Skagen Taxa.

Det er allerede fra dag, at kunderne skal ringe til 98 44 22 44, når de vil bestille en Skagen Taxa. DanTaxis hovednummer 70 25 25 25 kan også benyttes.

4x48 DanTaxi er Danmarks eneste landsdækkende taxiselskab med 1.500 vogne og en samlet omsætning på knap 1.6 mia. kr. Selskabet blev, den 1. januar 2017 dannet gennem en sammenlægning af 4x48 TaxiNord og DanTaxi.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close