Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.06.2012 | Af: Energibyen Frederikshavn Lilly

Fredag: Besøg Energiens Dag på Sæby Torv

Der er bl.a. mulighed for at se flere el-biler.
Der er mange penge på højkant, hvis du vælger at klæde dit hus på med smarte energiløsninger. Men hvordan er det lige præcis, at du kan tjene penge på at energioptimere huset – og hvilke grønne tiltag, kan skabe de bedste resultater for dig? 

Det kan du få svar på, når Energibyen Frederikshavn indbyder til Årets Energimesse fredag fra kl. 11.00-17.30 midt på Sæby Torv.
Her kan du møde et væld af lokale virksomheder, leverandører, pengeinstitutter og håndværkere, som hver især inspirerer med energirigtige løsninger til bolig og bil.

Ved Energibyens stand kan du deltage i konkurrencen om at vinde en gratis termografering og samtidig møde energirådgiveren Bo Bechfeldt, som gratis udfører energitjek i hele kommunen. Midt på torvet bliver der el-bil udstilling med prøveture i bl.a. en Tesla. Der bliver markedsstemning, underholdning og god musik, når scenen byder på Jazz Men Four og Lady.

- Energimessen er for alle i hele kommunen, som er interesseret i at spare penge på energiregningen. Vi ønsker at sætte fokus på energivenlige tiltag, som skaber værdi og komfort i huset, samtidig med, at det skaber lokale arbejdspladser, siger Poul Rask Nielsen, projektchef for Energibyen Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Lilly Pedersen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close