Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.05.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Frederikshavn er kommet på investorernes radar

Boligmarkedet i Frederikshavn har længe været relativt stabilt, og det har i sig selv været noget, der har gjort det til et attraktivt sted at bo.

 

Uanset om man låner penge i banken eller hos en af de mange låneudbydere fra Penge247 Danmark, har det altid være forholdsvis let at låne penge til en bolig beliggende i Frederikshavn. Området er ganske eftertragtet, og selv i krisetider vil det være et område, der vil forblive stabilt, grundet hvor praktisk lokationen er.

Der er hurtig adgang til mange arbejdspladser, og selv ved større omlægninger eller lignende vil områdets værdi ikke rigtigt være i fare. Men nu kunne det se ud til, at der er noget nyt og spændende under opsejling på Frederikshavns boligmarked: Det er nemlig kommet på investorernes radar.

Et stabilt boligmarked
Et stabilt boligmarked er nemlig primært en fordel for dem, der ønsker at købe et hjem for at bo i det. Det betyder stabilitet i værdien af ens bolig og lån med en forholdsvis lav rente, fordi långiverne heller ikke løber den store risiko ved at udlåne penge til en bolig i Frederikshavn.

Det er dog knap så interessant for en investor, at markedet slet ikke flytter sig: Hvorfor lægge flere millioner i boliger i Frederikshavn, hvis der ikke er en forventning om, at priserne kommer til at stige? Så har man blot "parkeret" sine penge et sikkert sted, men også uden chance for at de kan yngle.

Investorerne har altså før i tiden ikke udvist den store interesse for Frederikshavn, og det har i sig selv været med til at holde priserne på et overskueligt niveau: Boligejere var ikke nødt til at konkurrere med investorer, og den lavere efterspørgsel betød bedre priser.

Investorer har fået øjnene op for Frederikshavn
Men lige nu er der tegn på, at investorerne er ved at få øjnene op for Frederikshavn. Den nuværende situation, fyldt med usikkerhed og snak om en stor nedgang i verdensøkonomien, har presset priserne i bund på boligmarkedet generelt. Selv Frederikshavn, der ellers har været stabilt så længe, er ramt.

Alt tyder umiddelbart på, at priserne vil hoppe tilbage på deres stabile niveau igen, når krisen og panikken har lagt sig, og det vil selvfølgelig betyde en økonomisk gevinst for enhver, der har investeret i bolig i Frederikshavn under de nuværende forhold.

Efterspørgsel på boliger på vej op
Men her er det virkelig interessante: Nu hvor der er kommet investorer på banen i Frederikshavn, er efterspørgslen på boliger naturligvis på vej op. Nu er der både folk, der ønsker at købe en bolig for at bo i den, og andre der ønsker at købe den som en investering, og det betyder, at priserne på sigt vil stige.

Finder man det rigtige boliglån-tilbud, er der altså chance for, at man kan lave en rigtig fornuftig fortjeneste på at investere i Frederikshavn lige nu. Ikke alene forventes det, at priserne indenfor en rimelig overskuelig tidshorisont vil hoppe tilbage til deres historisk set stabile niveau: Men grundet introduktionen af investorer på markedet er der god chance for, at boligpriserne vil have en markant stigning over det, vi har set tidligere.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close