Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Kommune mister direktør til Rebild

Carsten Sand Nielsen - en af p.t. fire direktører i Frederikshavn Kommune - søger nye udfordringer i Rebild Kommune, hvor han 1. december overtager ansvaret som direktør for Center Børn og Unge, Familie og Handicap samt Arbejdsmarked og Borgerservice.

 

I Frederikshavn Kommune er Carsten Sand Nielsen børne-, ungdoms- og arbejdsmarkedsdirektør.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der indstillede til byrådet at ansætte 56-årige Carsten Sand Nielsen som ny direktør i Rebild Kommune.

- Carsten kommer med en særdeles solid baggrund med 20 års ledererfaring, heraf de 15 år som direktør og direktionsmedlem. Han har således alle forudsætninger for at gå til direktøropgaven – både når der drejer sig om samspillet med det politiske niveau, og når det drejer sig om at sikre de bedste rammer omkring driften. Han kommer tilmed – bl.a. fra sin nuværende stilling – med et indgående kendskab til de områder, han som direktør skal beskæftige sig med i Rebild Kommune. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger kommunaldirektør Christian Hesthaven, Rebild Kommune.

Privat bor Carsten Sand Nielsen med sin hustru i Sæby, og han har tre døtre, hvoraf en enkelt stadig bor hjemme. Fritiden bruges blandt andet på motionsløb, fodbold, samt gå- og løbeture ved skov og strand i selskab med hustruen.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af ledelsen i Rebild Kommune, hvor jeg kan fortsætte arbejdet inden for de fagområder jeg kender i forvejen. Og så er det en kommune som er i vækst og oplever et stadigt stigende indbyggertal. Med den unikke placering tæt på Aalborg og tæt på fantastisk natur, ser jeg store udviklingsmuligheder for Rebild Kommune i de kommende år, siger Carsten Sand Nielsen.

Frederikshavn Kommune er i forvejen på jagt efter en ny teknik- og kulturdirektør, efter at Thomas Eriksen har overtaget jobbet som kommunaldirektør efter Mikael Jentsch. Nu skal kommunen også i gang med at finde en afløser for Carsten Sand Nielsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close