Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.07.2019 | Af: Michael Frederiksen

Frederikshavner særlig rådgiver for statsminister

Martin Justesen - født og opvokset i Frederikshavn - får en rådgivende rolle i forhold til statsministerens udadvendte politiske aktiviteter, herunder større interviews, taler med videre.
33-årige Martin Justesen fra Frederikshavn er ansat som særlig rådgiver for statsminister Mette Frederiksen. Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelelse. 

 

Han får også plads i et nyt politisk sekretariat, der skal have særligt fokus på regeringens prioriterede projekter, politik-udvikling og kommunikation, bidrage til at styrke den strategiske ledelse af regeringen samt øge den interne koordination mellem ministre og særlige rådgivere.

Martin Rossen skal lede det politiske sekretariat. Som særlige rådgivere for statsministeren ansættes Martin Justesen og Sara Vad Sørensen, der begge indgår i det politiske sekretariat. De bistår Martin Rossen i arbejdet med strategisk prioriterede projekter, kommunikation og koordination med videre.

Martin Justesen har senest været souschef for Socialdemokratiets sekretariat på Christiansborg og afdelingschef for Socialdemokratiets Kampagne- og Formandsafdeling. Han får en rådgivende rolle i forhold til statsministerens udadvendte politiske aktiviteter, herunder større interviews, taler med videre.

- Jeg ønsker at lede en regering, hvor vi sætter en klar politisk retning for Danmark. Der er behov for en langsigtet strategi, hvor beslutningerne ses i en helhed. Hvis det skal lade sig gøre, så er der behov for at styrke den strategiske ledelse af regeringen, og det gør vi nu ved blandt andet at oprette et politisk sekretariat i Statsministeriet, siger Mette Frederiksen.

Martin Justesen har tidligere været pressechef i Socialdemokratiet og spindoktor for skatteminister Thor Möger Pedersen (SF). Han droppede ud af gymnasiet i 1.g, men er uddannet journalist og har også tidligere været pressechef i LO samt formand for både Danske Skoleelever og Dansk Ungdoms Fællesråd.

Mette Frederiksens nye særlige rådgiver er opvokset i Tøndervejskvarteret og gik på Hånbækskolen. Hans forældre bor stadig i Frederikshavn, og Martin Justesen besøger jævnligt sin barndomsby, da familien har sommerhus i Bratten.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close