Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.12.2018 | Af: Simon Bang Jensen

Fuld fart på RC Solfilm: Forventer travlt 2019

Fra venstre ses 31-årige Flemming, fast montør i 10 år, Richard Carlsen og 67-årige Ole Kristensen, også kaldet Onkel Ole.
Der er fuld fart på Richard Carlsen, indehaver af RC Solfilm/RC Skilte, og han har ikke planer om at gå på tidlig juleferie med familien.

 

Tidligere på året flyttede han sit hovedkvarter til nye, lækre lokaler på Andelskajen foran Kattegat Silo i Frederikshavn, og siden da er opgaverne blevet flere, især i lokalområdet. Med to nye hjemmesider og en nyligt indkøbt skæreplotter til skilte og tekstilprint satser den erfarne skiltemand på et travlt 2019.

41-årige Richard Carlsen, blandt venner kaldet RC, er en erfaren herre i at drive selvstændig virksomhed i Vendsyssel. I oktober 2017 kunne han nemlig se tilbage på 20 gode, men også hårde år som indehaver af RC Solfilm/RC Skilte. Den gæve fuldblodsfrederikshavner er stolt af at have Buchhave i sit navn, og det lå ligesom altid i kortene, at også han skulle prøve kræfter som selvstændig.

Han er dog nået langt fra tiden som 18-årig i forældrenes kælder, hvor han hyggede med at gejle kammeraternes biler op med solfilm. Hobbyen blev en levevej, og virksomheden har langsomt vokset lige siden. Trods et par bump på vejen de seneste år er der nu mere gang i biksen end nogensinde, og Richard Carlsen er meget glad for flytningen til de nye lokaler på havnen:

- Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte at flytte ned på havnen. Jeg ligger klart mere centralt nu, og det er nemmere for kunderne og mere effektivt for mig. Jeg synes nu altid, at jeg har fået god opbakning i lokalområdet, men jeg tror helt klart, at jeg er blevet mere synlig nu, og det har også ført en masse nye opgaver med sig, fortæller Richard Carlsen.

RC Solfilm/RC Skilte har kunder i hele landet, men han er særligt glad for de lokale opgaver. Mange virksomheder og bygninger i byen er allerede optimeret med solfilm, eksempelvis kommunens facade på Rådhuspladsen, han har længe hjulpet med reklamer for Tordenskioldsdage og for nylig er det femte år i træk, at der blev leveret nye skilte til Rock i Frederikshavn.

Richard Carlsen har været frontløber på mange ting i branchen, og selvom solfilm-projekterne fylder mest i den travle hverdag, er der andre spændende produkter i sortimentet. Sikkerhedsfilm til butikker og virksomheder.

Sikkerhedsfilm er en måde at stoppe mulige indbrudstyve nemt og effektivt. En meget tyk og klar solfilm med en næsten teflonagtig holdbarhed holder splinter på plads og forhindrer ubudne gæster efter lukketid. Han har nu optimeret og tyverisikret et par butikker i gågaden med den uigennemtrængelige film, men håber på flere henvendelser.

Han har store forventninger til 2019, hvorfor han også har investeret i to nye hjemmesider, en effektiv skæreplotter til skilte og tekststiltryk samt nye, innoverende materialer. Det har han gjort for at satse på en større produktion af især skilte og print på tøj in house.

- Jeg er egentlig der, hvor jeg gerne vil være lige nu, men når dit job er din interesse og livsstil, så er det også svært at geare ned. Det vigtigste for mig er at blive ved med levere professionelle projekter, så kunderne er glade og tilfredse. Selvom mit klart største fokus er solfilm til bygninger, bruger jeg stadig meget tid på "lege" med nye produkter og prøve at skabe trends inden for branchen, smiler RC.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Simon Bang Jensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close