Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.08.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Fulde gymnasieelever mødte ind til alvorssnak

Gymnasieeleverne er overraskede over, hvor stor opmærksomhed deres tørst har fået i medierne.
Det var en flok meget stille og overraskede elever, som her til morgen mødte ind til en alvorssnak på Frederikshavn Handelsgymnasium.

 

I går blev en hel klasse smidt hjem fra første skoledag, fordi de fleste elever var fulde efter at have deltaget i arrangementet "Gudenatten" og været i byen til tidlig morgen på Buddy Holly.

I dag var det så tid til selvransagning og en alvorssnak, som rektor Mette Thomsen stod for.

- Jeg har været i klassen i dag, og vi har haft en snak om, hvordan man møder ind og er klar til undervisning. Desuden har jeg gentaget vores ordensreglement, hvori der står, at man ikke må være påvirket af hverken alhohol, stoffer eller andet, udtaler rektoren til TV2 Nord.

I den tørstige skoleklasse var stemningen trykket.

- Eleverne var meget, meget stille. De er overraskede over, hvor stor opmærksomhed deres tørst har fået i medier og på de sociale medier, siger Mette Thomsen.

Hun fortæller, at skolen har modtaget en række henvendelser fra folk, der kritiserer det skete og spørger, hvor elevernes forældre er henne i sagen.

Skolens direktør, Svend Kobberup, supplerer:

- Nogle af eleverne er irriterede over, at sagen er sluppet ud i pressen. De føler sig hængt ud. Men på lærerværelset er der stor enighed om, at man ikke kan modtage undervisning i halvberuset tilstand. Med opsangen regner vi med, at den sag er ude af verden.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

14-08 - Elev-kritik af skole, som sendte he...

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close