Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.12.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Fuldt hus, da Kurt Ravn sang julen ind i Fr.havn

Se flere fotos under artiklen. Foto: Eframe
Der var fuldt hus i Abildgård Kirke søndag aften, hvor SIND arrangerede sin traditionsrige Julekoncert.

 

- 400 gæster overværede koncerten, og det blev en aften af de helt store, udtaler Niels Chr. Jensen fra den lokale SIND-afdeling, som var arrangør af koncerten i samarbejde med Abildgård Kirke.

Koncerten begyndte med, at Kurt Ravn tændte lys i en meget stor juledekoreret lysestage, som stod på scenen, hvorefter han sang "Nu tændes 1000 julelys", og så var stemningen lagt til en koncert, som varede knap halvanden time.

Aftenens repertoire var meget varieret, men alt var selvfølgelig inspireret af julen. Det blev til mange danske og udenlandske juleklassikere, og Kurt Ravn gav en helt fantastisk udgave af gospelsangen Amazing Grace.

Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv, hvilket han i den grad beviste i Abildgård Kirke søndag aften. Med hans store og smukke sangstemme og sympatiske udstråling skabte han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel og Birgitte Lindum på obo.

Pianisten forlod midt under koncerten scenen og sit piano for at indtage kirkens orgel, hvorefter han spillede et par af de helt store juleklassikere på orglet, mens Kurt Ravn gik rundt i kirken og sang. Der var flere fællessange, idet Kurt Ravn havde uddelt sanghæfter til alle.

Aftenen sluttede med "Dejlig er Jorden", og det var med stående klapsalver, at Kurt Ravn og hans musikere forlod kirken. De har stor ros til kirken, som de synes, er smuk og har en fantastik god akustik.

Alt overskud fra koncerten går ubeskåret til SIND’s arbejde i lokalområdet.

SIND er klar med julekoncert igen 1. søndag i advent 2018.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close