Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.05.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Fyraftensjazz: Gærum mødte New Orleans

På Gærum Skoleafdeling bød torsdag eftermiddag på noget ganske særligt – nemlig fyraftensjazz. 

 

Lærer Anette Schøsler Christensen og 5.-6. klasse arrangerede i samarbejde med Biblioteksnetværket og Frederikshavn Kommunes Bibliotek koncert til fyraften. Koncertnavnet var københavnske Jazz Five, der havde taget den lange tur fra København for at underholde børn, forældre og bedsteforældre i Gærum.

- Jazz Five er to gange kåret som Danmarks børnejazznavn, og det var ingen vist i tvivl om efter koncerten. Det er så vigtigt, at børnene får nogle alsidige oplevelser og bliver inspireret på mange måder i skolen og det bidrager en oplevelse som denne til, siger Anette Schøsler.

Mogens Brag, der i det daglige er afdelingsleder i Gærum, glæder sig over, at skolen med tiltag som dette "bringer verden med ind i skolen".

- Når Jazz Five er på tour, er det under temaet Danmark møder New Orleans, men torsdag var det under de tre kvarters koncert for os; Gærum møder New Orleans. Det er værdifuldt for børnene, det er det for os som skole og det er det forhåbentlig også for Gærum som lokalsamfund, at vi engang imellem kan sådanne ting, mener Mogens Brag.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close