Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.04.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Gedebjerg Løbet - vælg mellem tre distancer

Skærtorsdag 18. april afvikles Gedebjerg Løbet for tredje år i træk. Arrangør Jan Sørensen forventer cirka 125 deltagere.

 

Ruten er den samme som sidste år. Der er start og mål ved Sæby Fritidscenter og Hostel. Herfra får turen igennem Sæbygård Skov ad bakkede skovveje og over Gedebjerg, hvor der depot. Det er muligt at nyde den flotte udsigt over Frederikshavn og måske endda til Læsø, hvis vejret tillader det. Herfra går turen nedad og igennem Nellemanns Have, videre igennem skoven og retur til Sæby Fritidscenter og Hostel.

- Ruten er kuperet, og der løbes mest på skovveje, siger Jan Sørensen.

Det er muligt at vælge mellem tre distancer: 1/1 marathon, 1/2 maraton og 1/4 maraton. Vælger man at løbe 1/1 maraton skal den lidt over 10 kilometer lange rute gennemføres fire gange.

Deltagerne på de to længste strækninger får en unik medalje, præget af vikingehøvdingen Gjedde, som hærgede i området i vikingetiden.

1/1 og 1/2 maraton begynder kl. 10.00, mens 1/4 sendes af sted kl. 11.00. Deltagerne sørger selv for tidtagning. Der ligger også et stopur i målområdet, som viser den officielle tid.

I depoterne serveres vand, cola, kakaomælk, frugt, slik og chips. Efter løbet er der sandwich, øl, sodavand og vand.

Tilmelding til Jan Sørensen på mail.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close