Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.01.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Giv dit bryggers en kærlig og mere hyggelig hånd

Dit bryggers er nok ikke det rum, du opholder dig mest i, men det betyder ikke, at du ikke behøver gøre noget ud af det rum.

 

Selvom du måske mest opholder dig derude, når der skal vaskes tøj eller lignende, må der stadig gerne være rart at være. Det er en del af huset, der er nem at glemme, men du kan nemt give dit bryggers en kærlig hånd, hvis det trænger til det.

Gør plads til opbevaring
Dit bryggers kan nemt blive til et sted, hvor du sætter ting hen, som du ikke ved, hvor du ellers skal sætte, eller hvor du ikke går op i, at der skal se flot ud. Dog er det altid rart med rene linjer, så hvis du sørger for en masse opbevaringsplads, kan dit bryggers stadig fungere som et opbevaringsrum, men samtidig se ordentligt ud. Du skal skabe opbevaringsplads ved f.eks. at sætte et højskab.

Udskift din gamle vaskemaskine
Hvis du har en gammel vaskemaskine, der godt kunne trænge til en udskiftning, kan du overveje, om det er på tide at gøre nu, når du alligevel er i gang med at give hele bryggerset en kærlig hånd.

En ny vaskemaskine er nok ikke det, der står højest på ønskelisten, fordi det kan virke som en lidt træls ting at bruge penge på. Til gengæld vil du få rigtig stor glæde af den alligevel, fordi det er rart, når noget du bruger så tit, bare virker som det skal. Hos Skousen har de et varieret udvalg af vaskemaskiner.

Pynt op som i din stue
I din stue går du garanteret op i, at der skal være flotte ting på væggene og en hyggelig stemning. Men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det på bryggerset også? Hæng nogle fine billeder op på væggen og pynt med en grøn plante i vindueskarmen.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close