Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.07.2017 | Af: Michael Frederiksen

Glad formand: Cup No. 1 giver overskud i 2017

FfI's formand, Anders Brandt Sørensen, ses her sammen med borgmester Birgit Hansen, under mandagens åbning af Cup No.1. Foto: a2film
Cup No.1 2017 kommer ud med et overskud. Størrelsen tør FfI-formand Anders Brandt Sørensen endnu ikke give et konkret bud på.

 

- Vi er meget optimistiske. Omsætningstallene tegner lovende. De er mindst på niveau med årene før katastrofeåret 2016. Derfor tør jeg godt love, at der bliver et overskud, som klubben får glæde af, udtaler Anders Brandt Sørensen til Kanal Frederikshavn.

Sidste indkasserede FfI Fodbold et underskud på godt 700.000 kroner på afviklingen af den internationale ungdomsturnering. 45 flere deltagende hold - de fleste fra Norge - har dog skæppet godt i FfI-kassen i år.

- Jeg har lyst til at sige tak til ikke bare de mange frivillige, som hjælper os, men også mange andre, der betyder meget for, at vores deltagere får en sjov oplevelse i Frederikshavn. Her tænker jeg blandt andet på Frederikshavn Kommune, Kanal Frederikshavn og Arena Nord, siger Anders Brandt Sørensen.

Arena Nord er som udgangspunkt ikke involveret i afviklingen af Cup No.1, men trådte velvilligt til, da FfI pludselig manglede ekstra kapacitet til overnatning.

- Vi havde et akut problem, som Arena Nord hjalp os med at løse. Nu resulterer det muligvis i, at vi næste år - sammen med Arena Nord - tilbyder deltagerne en mulighed for at tilkøbe sig en lidt bedre overnatning, fortæller Anders Brandt Sørensen.

Det var første gang, at han overværede Cup No.1 som formand for FfI Fodbold.

- Vi gør rigtigt meget godt, og det vigtigste er, at deltagerne synes, det er sjovt at være med. Der er dog også flere områder, hvor vi kan forbedre os. Her tænker jeg blandt andet på forplejningen ude på skolerne, når spillerne og lederne bliver sultne om aftenen. Vi modtager gerne gode idéer fra andre, siger FfI-formanden.

Han kunne i øvrigt glæde sig over, at Cup No.1 2017 sportsligt sluttede med en sejr til FfI i Boys 19. 

 

BillederTilføj billede


FOTO: a2film

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close