Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.02.2018 | Af: Michael Frederiksen

Glad kaptajn: - Der blev arbejdet hårdt for holdet

Henrik Eriksson scorede to mål i kampens sidste tre minutter. Foto: iShoot.dk
Frederikshavn White Hawks bør med aftenens sejr over Rødovre Mighty Bulls være sikker på at slutte foran Rødovre, når regnskabet gøres op i grundspillet.


 

Høgene vandt 5-2 i Rødovre og er nu seks point foran københavnerne. Derudover er White Hawks bedst indbyrdes.

- Vi leverede en super indsats. Der blev arbejdet hårdt for holdet. Det var dejligt. Sådan som vi spiller i dag, skal vi spille i de kommende kampe. Holdet først altid. Det var godt, siger en glad WH-kaptajn Rasmus Søndergaard.

Cheftræner Mario Simioni måtte som ventet undvære skadede Jaochim Linnet og Gorm Topholt. Det betød, at der igen var rokeret i kæderne. Eksempelvis bestod førstekæden af Mark Hurtubise, Nick Olesen og Henrik Eriksson. Også i målet var det skiftedag. Efter to kampe i boksen var Christian Larsen tilbage mellem stængerne.

Roberts Jekimovs bragte gæsterne foran 1-0 i anden periode, assisteret af Cam Spiro og Mads Larsen. Det blev også 2-0. I tiden 35:09 scorede Nick Olesen, assisteret af Hurtubise og Eriksson.

Hjemmeholdet kom dog stærkt igen og udlignede til 2-2 på mål af Matthias Asperup og den tidligere WH-spiller Steffen Klarskov, der scorede midt i tredje periode.

Jens Henrik Tönjum bragte White Hawks foran 3-2, inden Henrik Eriksson - med to mål i de sidste tre minutter - begge gange assisteret af Olesen og Hurtubise - lukkede og slukkede definitivt.

White Hawks har nu fri indtil tirsdag 20. februar, hvor turen går til Bitcoin Arena i Rungsted.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close