Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.12.2019 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Gør din bolig mere levende og interessant

Du skal højst sandsynligt bo i din bolig i lang tid, så det vil gøre den monotone dagligdag lidt mere festlig og interessant, hvis boligen ikke blot består af de mest standard og u-eksotiske møbler, nipsting og boligindretning.


 

Hvis du sørger for at gøre boligen til et miljø, du virkelig bliver inspireret af, glad af, og som giver dig energi blot af dets udseende og udtryk, bliver dit liv langt lettere og mere fyldt med daglig glæde. Der er mange steder at tage fat. Herunder kan du se nogle af de steder, du kan eksperimentere med at gøre boligen lidt mere levende.

Her kan du give boligen en ny gnist
- Gør boligen mere naturlig – på en flot og prangende måde. Du kan bringe naturen ind i boligen på mange måder. En af de æstetiske er ved at få flot egetræ til at gå igen rundt omkring i boligen. Det giver et helt andet udtryk end gammeldags plastik eller kedeligt metal. Du kan f.eks. et udvalg af By Wirth, der laver boligindretning i alt fra sort eg til røget eg.

- Lav variation og eksperimentér med former og vinkler i boligen. Hvis du kun har firkantede former og figurer, eller hvis du kun har retvinklede kanter, kan boligens udtryk hurtigt blive ensformigt og kedeligt. Især runde former placeret rundt omkring giver en god dynamik og stikker ud af mængden på den gode måde. Du kan f.eks. anskaffe AYTM spejle, hvis runde figur (og flotte ramme) giver din boligindretning en helt ny facet.

- Variation er godt, men når det kommer til boligindretningen, er den røde tråd også vigtig. Hvis du bolig ikke har en, kan du give din bolig en ny og flammende gnist ved at oprette en rød tråd gennem boligens rum, farver, møbler eller andet. Find inspiration til dette på roomformore.dk.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close