Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.06.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Gør din hjemmeside mere synlig og attraktiv

Hvornår har du sidst klikket ind på en hjemmeside på Google, som ikke befandt sig på den allerførste side? Til dette vil de fleste svare, at det er så lang tid siden, at de ikke engang kan huske hvornår. 

 

Det vil altså sige, at hvis dit website ikke er blandt de første i søgemaskinernes søgeresultater, så vil det ganske enkelt aldrig blive besøgt.

Dette er rigtig ærgerligt, hvis du ønsker, at din hjemmeside skal blive set og besøgt af en masse, men at du simpelthen ikke ved, hvordan det kan komme til at ske.

Der er dog ingen grund til at fortvivle, for du kan ved hjælp af søgemaskineoptimering få din website synliggjort, så den ikke går tabt i den store jungle af hjemmesider.

Synlighed = mange besøgende
Det siger næsten sig selv, at det er nemmest og mest oplagt at klikke ind på de første og mest synlige søgeresultater, der dukker op. Ofte har vi sågar en formodning om, at det er netop disse fremhævede hjemmesider, der er de bedste.

Nøglen til det høje besøgstal må derfor være at få synliggjort dit website. Netop dette kan gøres ved hjælp af søgemaskineoptimering eller SEO, som det også kaldes. SEO handler om at optimere hjemmesider inden for bestemte områder, så de vil blive fremhævet på søgemaskinerne.

De områder, som søgemaskineoptimering drejer sig om, kan opsummeres ved følgende syv punkter:

1. Keyword-analyse
2. Teknisk SEO
3. Indholdsoptimering
4. Linkbuilding
5. Social synlighedsoptimering
6. User engagement-optimering
7. Effektmåling

Alle disse elementer er afgørende for, hvordan din hjemmeside vil være placeret på søgemaskinerne. Du kan læse meget mere om søgemaskineoptimering på Waimea Digital, hvor der også er en guide til, hvordan du selv kan optimere dit website.

Hvis du synes, at det lyder lige krævende nok selv at skulle lave SEO, kan du heldigvis købe hjælp fra professionelle, der er erfarne inden for området.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close