Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.07.2022 | Af: Michael Frederiksen

Golfparken Frederikshavn bygger 15 nye rækkehuse

Der er rift om husene. Mange er allerede udlejet, og de første flytter ind 1. december i år.
Golfparken Frederikshavn har nu udbygget med etape 6 på Golflunden med 23 nye byggegrunde samt grunde til 15 nye rækkehuse.

 

Selv om man skulle tro, at der ikke er så mange, der vil bygge nye huse efter den megen omtale om stigende priser og renter, kan indehaver af Golfparken, Otto Stavad, ikke genkende dette.

- Jeg oplever stadig stor interesse for at bygge nyt, og rigtig mange vil også gerne leje nye huse, og derfor bygges der netop nu også flere huse til udlejning i Golfparken, oplyser Otto Stavad.

Bygmester Ulrik Bisgaard er i gang med opførelsen af 15 nye rækkehuse til udlejning på Golflunden for Golfparken Frederikshavn. Husene bygges i samme høje kvalitet som ejerboliger. Denne gang bygger Golfparken rækkehuse på 94 kvadratmeter med tre og fire værelser samt rækkehuse på 115 kvadratmeter med fire værelser. Til alle huse er der også tilknyttet en udestue og egen carport.

- Der er rift om husene. Mange er allerede udlejet, og de første flytter ind 1. december i år, siger Otto Stavad.

På grund af de stigende byggepriser er det ikke længere muligt for boligforeningerne at bygge rækkehuse, da de skal holde sig inden for et fastsat rammebeløb på byggeomkostningerne, fastsat af staten.

Dette gør ifølge Otto Stavad, at nye huse med egen lille have/grund er en stor mangelvare.

- Flere spørger, om alle de nye boliger udlejes? Svaret er ja. Rækkehuse er en mangelvare og en nødvendighed for at tiltrække nye borgere. Cirka en tredjedel til de nye boliger er tilflyttere, hvilket også var tilfældet, da 27 boliger i Solkrogen blev opført for to år siden, fortæller Otto Stavad.

94 kvadratmeter koster 8.500 kroner om måneden i leje plus forbrug. 115 kvadratmeter koster 9.500 kroner pr. måned i leje plus forbrug.

Der er fjernvarme i alle boligerne, og trods de varslede stigninger grundet krigen i Ukraine er der stadig lave energiomkostninger, da det er nye boliger med lavt forbrug.

- Vi er meget glade for at have fjernvarme i Golfparken, smiler Otto Stavad.

Alle boliger er også forberedt til, at lejere med elbiler kan få tilkoblet egen ladestander.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close