Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Great Dane Airlines indsætter fly til Göteborg

Great Dane Airlines flyver fra november to gange om måneden fra Aalborg til Göteborg og retur.
Stena Line frygter ikke at miste kunder, når Great Dane Airlines fra november begynder at flyve mellem Aalborg og Göteborg.

 

I går oplyste det danske flyselskab, at det fra november flyver frem og tilbage mellem Aalborg og Göteborg to gange om måneden - hver anden torsdag.

Der er afgang kl. 6.50 fra Aalborg med ankomst i Sverige kl. 7.30. Hjemturen fra Göteborg begynder kl. 14.30 med ankomst i Aalborg kl. 15.10. En returbillet koster fra 1.598 kroner.

Stena Line byder Great Dane Airlines meget velkommen.

- Vi synes, det er fantastisk, at vi nu bliver flere aktører, som har interesse i at investere i destinationsudvikling i henholdsvis Nordjylland og Göteborg. Det kan kun blive en fordel for os alle, som arbejder for at fremme turismen begge steder. Jo flere aktører vi er, jo bedre har turismen det, og det er til alles fordel, mener salgs- og marketingchef, Gitte Krogh, Stena Line Danmark.

Til sammenligning koster en returbillet med Stena Line fra 99 kroner i november. Der er flere afgange at vælge imellem, men en typisk endagstur begynder kl. 8.30 fra Frederikshavn med ankomst kl. 12.00 i Göteborg. Kl. 16.00 eller 18.20 går det igen hjemad mod Danmark.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Great Dane Airlines

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close