Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.01.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Grundfos afviklede seminar i Frederikshavn

Flere fotos under artiklen.
Der var fokus på at skrue ned for energiforbruget og op for grøn videndeling, da Grundfos i går gav gode fif til betjening og anvendelse af deres pumper på et seminar i Frederikshavn.

 

Interessen for at deltage var stor, da Grundfos havde taget turen til Frederikshavn for at klæde op til 30 tekniske medarbejdere bedre på til at høste grønne gevinster i dagligdagen.

- For at skære ned på energiforbruget, kræver det, at vi hele tiden dygtiggør os og tilegner os den nødvendige viden, som gør os i stand til at gennemskue alle de muligheder, der er i vores tekniske anlæg. I går fik vi adgang til vigtig viden fra en af de rigtig store spillere på markedet, og det glæder mig, at Grundfos har takket ja til at tage turen til Frederikshavn, siger Bo Niebuhr, afdelingsleder i Frederikshavn Kommunes Ejendomscenter.

Sammen med Schneider Electric stod Ejendomscenteret bag initiativet, der førte, at Grundfos i går holdt et seminar i Frederikshavn med deltagelse af tekniske medarbejdere fra Frederikshavn Gymnasium, EUC Nord, Frederikshavn Sygehus, Ejendomscenteret og Schneider Electric.

- Vi er Klimakommune og Energiby og arbejder hver dag for at sikre de bedste energiløsninger i kommunens egne bygninger til gavn for både miljø og økonomi. Samtidig er det rigtig positivt, at mange andre tekniske medarbejdere fra lokalområdet viste interesse og deltog. Det er med til at sikre, at den nye viden, vi får, forankres bredt og omsættes til grønne resultater både i kommunens egne bygninger, men også mange andre steder i lokalområdet, mener Bo Niebuhr.

Energi er et af Frederikshavn Kommunes fire vækstspor, og med Energibyen er visionen, at hele kommunen skal overgå 100 procent til vedvarende energi inden udgangen af 2030.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close