Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.04.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Guide: Sådan finder du den bedste halvhøje seng

På børneværelset skal der være plads til leg og til at slippe kreativiteten løs. Mange børn har en del legetøj, og noget af det tager masser af plads. Det betyder, at der er mindre plads til andre ting på værelset.

 

Heldigvis kan du ved valg af halvhøj seng få mest muligt ud af den plads, der er at gøre godt med på værelset. Det er dermed den perfekte løsning til børneværelset, hvor det måske kniber med pladsen.

Stort udvalg af halvhøje senge
Der findes mange forskellige typer af halvhøje senge, så der er flere ting, som er værd at tage stilling til, når du skal vælge sengen. Hvis valget af seng bliver taget ud fra nogle gode og grundige overvejelser, vil du med stor sandsynlighed ende med én, som vil skabe stor glæde hos dit barn. Hvis du tager stilling til de følgende ting, når du vælger den halvhøje seng, vil du være godt rustet til at nå frem til den bedste løsning.

Overvej, hvordan pladsen under sengen skal bruges
Den halvhøje seng efterlader et godt stykke med luft under sengen. Dette tomrum kan bruges på mange måder, og det vil være forskelligt fra barn til barn og fra børneværelse til børneværelse, hvordan det er mest optimalt at bruge den ekstra plads. Derfor er det en god idé at overveje de forskellige anvendelsesmuligheder på forhånd og vælge seng ud fra dette.

Hvis den skal bruges til leg
Pladsen under den halvhøje seng kan være det perfekte sted til leg, da den kan fungere som et helt rum for sig selv, hvor barnet kan fordybe sig i alverdens lege. Nogle af de halvhøje senge er lavet specifikt til netop dette formål, hvor pladsen fungerer som en sej hule. I denne hule kan barnet lege med vennerne eller sidde alene og slappe af med en god bog eller lignende.

Hvis den skal bruges til opbevaring
Pladsen under den halvhøje seng er også et oplagt sted til opbevaring. Da sengen har mere højde end en normal seng, er der plads til eksempelvis kommoder, kasser eller lignende, hvor barnet kan have alt sit yndlingslegetøj eller opbevare sit tøj. Du kan også sætte en lille bogreol under sengen og gøre området til en lille læsekrog.

Hvis den skal bruges som køjeseng
Hvis der er flere børn i familien, kan det være, at nogle af børnene deler værelse. Her er det ofte endnu mere afgørende at udnytte hver eneste kvadratmeter, så der stadig er plads til hygge og leg på værelset. En god måde at bruge al pladsen på er ved hjælp af køjesenge, der gør, at du kun skal bruge halvt så meget gulvplads på sengene. Det er også hyggeligt og trygt for børnene at vide, at broren eller søsteren er lige i nærheden.

Stige eller trappe?
En anden ting, der giver mening at overveje, er, hvordan barnet skal komme op i sin halvhøje seng. Her er den traditionelle løsning en stige, men der findes også fine halvhøje senge med indbyggede trapper. Denne løsning er ideel, hvis barnet ikke føler sig helt tryg ved at skulle gå op ad stigen og derfor foretrækker en anden løsning.

Undersøg markedet og find det bedste tilbud
Der findes et gigantisk udvalg af halvhøje senge til børn, og de kan fås hos mange forhandlere. Derfor er det en god idé med det samme at undersøge de forskellige varianter og finde den bedste løsning. Du kan med fordel sammenligne priser hos de forskellige forhandlere eller læse brugeranmeldelser, hvis du vil være helt sikker på at gøre et godt køb.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close