Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Håndbold-direktør: Gør mundbind til et krav

Vendsyssel Håndbold går glip af godt 30.000 kroner i omsætning i aftenens pokalkamp hjemme i DRINX Arena mod Horsens på grund af corona-restriktioner. Direktør Jan Hansen foreslår at gøre mundbind til et krav i hallerne.

 

Oprykkerne lukker kun små 200 tilskuere ind med afstandskrav. Normalt er der plads til 550 tilskuere i DRINX Arena i Syvsten.

- Med omsætning i boderne med mere betyder det, at vi mister en omsætning på godt 30.000 kroner, vurderer direktør Jan Hansen.

Han håber, at politikerne - trods en bekymrende udvikling i corona-tallene - snart giver klubber som Vendsyssel Håndbold tilladelse til at lukke flere tilskuere ind i hallerne.

- Publikum er mere end penge på bundlinjen. Lige nu forhandler politikerne om en genåbning af samfundet, og vi håber, de nu vil give os tillid til, at vi godt kan styre det i sportens verden. Sporten har gjort alt, hvad der indtil nu er blevet givet af retningslinjer både for bredde og elite, og vi er vant til at håndtere forandringer og forsamlinger, pointerer Jan Hansen.

Sporten er et vigtigt fællesskab for mange mennesker.

- Vi er med til at skabe en identitet, som mange spejler sig i, men hvis ikke vi kan få publikummer ind, forsvinder den del mere og mere, og det bliver svært at genoprette det tabte. Publikum betyder selvfølgelig også indtjening, der nu er i fare, og dermed kan det have katastrofale konsekvenser, hvis ikke vi må få tilskuere ind i hallerne, skøjtehallen, badmintonhallen og andre indendørsaktiviteter s,om henvender sig til publikum. Det er ikke kun det, de køber til kampen, men den eksponering, klubberne sælger, skal jo ses af publikummer, udtaler Vendsyssel-direktøren.

Han foreslår, at det bliver et krav, at publikum til indendørs sport skal bære mundbind.

- Man har gjort det mange steder i offentlige transportmidler, så kan man vel også i sporten. Folk sidder jo på den samme plads gennem hele kampen. Vi håber, at politikerne viser tillid til sporten, således at der i fremtiden også vil være sport, som vi kender det i dag, siger Jan Hansen.

Pokalkampen mellem Vendsyssel og Horsens begynder kl. 19.00. Det samme gør pokalopgøret mellem Sæby HK fra 2. division og ligaholdet Randers HK.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close