Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.09.2022 | Af: Michael Frederiksen

Håndbolddirektør holder foredrag i Syvsten Hallen

Den selvejende institution Syvsten Hallen har lokket direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold, til at holde foredrag tirsdag 4. oktober kl. 19.00.

 

Eventyret begyndte i 2000, hvor Jan Larsen startede som den eneste ansatte uden for håndboldbanen i daværende Aalborg HSH.

Jan Larsen arbejdede fra et lille kontor i Aalborg Stadionhal, hvor han med telefonbogen i hånden kontaktede sponsorer og fik dermed skabt et økonomisk fundament.

Der blev bygget på med en fantastisk vilje og dedikation, og 10 år efter var det første danske mesterskab i hus. På det tidspunkt var håndboldholdet en del af AaB-koncernen, som havde store økonomiske problemer.

Løsningen på den udfordring blev, at Aalborg Håndbold blev adskilt fra AaB. Sammen med rigmanden Ejgild Christensen reddede Jan Larsen klubben, hvorefter Jan Larsen blev medejer sammen med Ejgild Christensen.

Aalborg Håndbold er i dag landets førende lokomotiv på håndboldfronten. Sidste års plads i Champions League-finalen var historisk og med spændende tilgang af Mikkel Hansen og næste år Niklas Landin er ambitionerne for fremtiden høje. Målet er at blive vinder af det danske mesterskab og Champions League.

Billetprisen er 100 kroner. Vil du sikre dig billet til arrangementet, skal du sende en mail til mogens.syvstenhallen@gmail.com med info om antallet af billetter, du ønsker at købe. Samtidig bedes du betale via MobilePay 116453. Det kan også købes billetter ved indgangen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close