Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.09.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Håndboldpiger besøgte Frederikshavn Havn

Direktør Jan Hansen: - Det er imponerende at stå ved siden af en borerig.
- Selv vores piger fra lokalområdet var overraskede over, hvor stor Frederikshavn Havn er.

 

Sådan lyder det fra direktør Jan Hansen, efter at spillere og trænere fra Vendsyssel Håndbold onsdag aften besøgte Frederikshavn Havn, som er en af 1. divisionsholdets hovedsponsorer.

Fjordens Taxa og Busser hentede spillerne og trænerne ved Arena Nord sidst på eftermiddagen. Herfra gik turen til Frederikshavn Havn, hvor adm. direktør Mikkel Seedorff Sørensen og souschef Kim Sørensen bød velkommen i konferencelokalet, hvor der var dækket op med vand og sandwich.

Her gennemgik Mikkel Seedorff Sørensen, hvad Frederikshavn Havn bygger deres forretninger på, hvor mange mennesker der dagligt er beskæftiget i virksomheder, der har til huse på havnearealerne. Ligeledes blev der fortalt om visionerne for havnen, og hvordan arbejdet med udvidelsen begyndte for mange år siden.

- Ingen tvivl om, at alle blev meget klogere på havnen og dens aktiviteter, samt hvor stor en betydning havnen har for Frederikshavn by og kommune. Normalt kører man forbi havnen uden at tænke over de aktiviteter, der er på havnen, så selv de piger, som kommer fra lokalområdet, var overraskede hvor, stor Frederikshavn Havn er. Det var meget spændende, udtaler Jan Hansen.

Efter dette gik turen i bus ned på det nye areal, som skal indvies i slutningen af denne måned.

- Én ting er at se det på tegninger eller på afstand, men når man først står derude, bliver man overrasket over, hvor stort det er. Vi havde medbragt vores egen fotograf, således at vi kunne få lavet nogle anderledes billeder i et andet miljø, end pigerne er vant til at færdes i, fortæller Jan Hansen.

- Det er imponerende at stå ved siden af en borerig, men også imponerende, at det er lykkedes havnen at lande aftaler med flere nye firmaer, som skal bygge og etablere sig på havnen, herunder M.A.R.S., der i fremtiden skal skille og nedbryde store emner fra den maritime sektor, som så kan genbruges andre steder i vores verden.

Vendsyssel Håndbold indleder sæsonen lørdag eftermiddag på udebane mod oprykkerne DHG Odense.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close