Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.08.2017 | Af: Benjamin Terzic

Hængt ud på Facebook - går nu til modangreb

Jerup Slagter åbnede for et par måneder siden i lokalerne, som i mange år husede Jerup Bette Kro.
Jerup Slagter er lukket efter bare to måneder. To tidligere ansatte bliver af ejeren hængt ud på Facebook og i butiksruden, men de går nu til modangreb og fortæller deres version af sagen.

 

Michael Kromann Jensen og Patrick Kinch Christensen oplyser blandt andet, at ejeren, Anders Andersen, forsøgte at få dem til sælge spegepølser fra uregistrerede dyr, som ejeren havde derhjemme.

Jerup Slagter beskylder de to for at være den direkte årsag til lukningen af slagteren i mandags. Her offentliggjorde Jerup Slagter - både på Facebook og i butiksruden - en tekst, der rystede både Michael Kromann Jensen og Patrick Kinch Christensen:

Kære Kunder
Pga. Vedvarende chikane, løgnagtige beskyldninger, offentlig tilsvining og indirekte trusler.

Fra Michael Kromann Jensen og Patrick Kinch Christensen’s Familie.

Har vi besluttet, at lukke Jerup slagter, fra og med d. 07-08-2017.


Der er med garanti, ingen af vores ansatte, der ikke har fået den aftalte løn.

Vi ønsker ikke nogen form for personlig hævntogt, men vi vil hellere ikke ligge skjul på, hvad der er den direkte årsag, at vi at vi har valgt at lukke butikken.

Jerup Slagter anklager altså de to tidligere medarbejdere for at være den direkte årsag til lukningen, men virkeligheden er ifølge de to en helt anden, og de er begge uforstående overfor Jerup Slagters ageren i denne sag.

- At han vælger at hænge mit navn ud, undrer mig i den grad, da jeg ikke har deltaget i nogen form for diskussion eller har skrevet om ham. Det finder jeg mig selvfølgelig ikke i, og jeg er i gang med at undersøge, hvad der er lovligt og ulovligt i det. Jeg er der ikke mere, og det er der en årsag til. Årsagen er ikke den, han har beskrevet, men det har aldrig været sundt at hænge beskidt vasketøj ud til offentligt skue, og det har jeg hellere ikke tænkt mig at gøre i denne situation, fortæller Patrick Kinch Christensen.

Han har allerede en sag kørende med sin fagforening mod sin nu tidligere arbejdsgiver.

Michael Kromann Jensen har flere gange været på kollisionskurs med ejeren af Jerup Slagter, Anders Andersen.

Michael Kromann Jensen var ansat hos Jerup Kro, og efter et ejerskifte skulle kroen omdannes til slagterbutik. Michael Kormann Jensen fik i forbindelse med ejerskiftet tilbudt et job - en stilling, hvor han skulle være med til at starte forretningen op og drive den videre sammen med de nye ejere af Jerup Slagter. Michael Kromann Jensen troede på projektet og takkede ja til tilbuddet. Han sagde sit daværende job op for at fokusere 100 procent på Jerup Slagter.

De nye ejere havde dog begrænset erfaring indenfor branchen, og med Michaels over 28 års erfaring var han en oplagt kandidat til at hjælpe med at få stablen den nye forretning på benene. Med sit store netværk i branchen skaffede han hurtigt Jerup Slagter gode leverandører af både inventar og fødevarer, og han brugte både meget tid i og udenfor butikken for at få hele forretningen op og køre, inden den skulle starte op. Men der gik ikke lang tid, før de første problemer mellem Jerup Slagter og Michael Kromann opstod.

- En dag siger han, at jeg skal med hjem på hans private adresse. Jeg skal hjem og se alle hans dyr. Jeg kommer derhen og ser en masse dyr, som tilsyneladende ikke er registreret. Her ringer de første alarmklokker for mig. Han fortæller, at det skal laves til spegepølser og langes over disken i butikken. Jeg er slagter igennem 28 år, og det der er ikke i orden. Det er ulovligt, og det er ikke noget, jeg kan byde mine kunder. Så derfor modstrider jeg mig hans forslag, fortæller Michael Kromann Jensen til Kanal Frederikshavn.

På trods af kontroversen arbejder de to videre med at få forretningen op og køre, og en hverdagsaften kl 20:30 får Michael Kromann Jensen en sms fra Jerup Slagter.

- Jeg får en besked, hvor Anders beder mig komme og gøre rent i slagteren. Klokken er mange, men jeg tager alligevel derud. Jeg når ikke at gøre det hele færdigt, så jeg skriver til ham, at jeg kommer og ordner resten i morgen, fortæller Michael.

Dette er til stor utilfredshed for ejeren, som næste morgen sender billeder og skælder Michael ud for ikke at have gjort det hele samme aften. Men der skulle ikke gå mere end et par dage, før der igen var problemer mellem de to.

- Jeg får en besked fra Anders, som fortæller mig, at han takker nej til samarbejdet. Han skriver, at han nægter at udbetale min løn. Det finder jeg mig selvfølgelig ikke i, så han begynder at beskylde mig for tyveri og truer mig med at anmelde mig til politiet, hvis ikke jeg stopper med at kontakte ham. Der vælger jeg at kontakte politiet, fordi jeg har rent mel i posen, pointerer Michael Kromann Jensen.

Facebook-krigen har raset den seneste tid, og Anders Andersen er ifølge Michael Kromann Jensen politianmeldt, samtidig med at advokater og jurister også er på sagen. For de to tidligere medarbejdere er det vigtigt at forsvare sig og fortælle, hvordan landet ifølge dem ligger.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close