Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.07.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Hanne åbner nyt salon-koncept ved BeneFiT

Hanne Gjelstrups koncept er tænkt som et kontorfælleskab i skønheds/behandler-branchen.
Hön - Hair & Body. Navnet er ikke for feminint, ej heller for maskulint, men indikerer, at det er et sted for både kvinder, mænd og børn. Mere præcist er det navnet på et spændende nyt salon-koncept, der åbner 1. september i lokalerne på Knivholtvej 2c og bliver dermed naboer til BeneFiT.

 

Hovedpersonen bag er 43-årige Hanne Gjelstrup, der til daglig er indehaver af Art of Hair i Søndergade i Frederikshavn. Hun har været selvstændig i branchen de seneste 10 år og har samlet været i faget i 26 år. Hun har dermed kendskab til branchens gode såvel som negative sider.

Hön - Hair & Body kommer til at huse en selvstændig kosmetiker, en selvstændig terapeut og fire-otte selvstændige frisører. Konceptet er tænkt som et kontorfælleskab i skønheds/behandler-branchen, hvor alle frisører, kosmetiker og behandlere har hver deres selvstændige forretning under samme tag.

Det betyder, at frisører i Frederikshavn og omegn, der sidder med en lille drøm om at blive selvstændig, nu har en gylden mulighed uden store risici. Konceptet er, man lejer en stol i salonen til en beskeden leje og dermed har fuld råderet over den. Ønsker man at arbejde færre timer om ugen, er det muligt at dele sin stol.

- Jeg har været i branchen i rigtig mange år, og jeg vil elske at hjælpe andre med at lave en god selvstændig forretning. Jeg ved, hvor jeg har været sårbar i min tid som selvstændig, og det kunne være fedt at hjælpe andre udenom den sårbarhed. Det kan lade sig gøre, fordi vi laver et fællesskab, hvor der er trygge rammer. Her har vi et sikkert og bæredygtigt koncept, som på alle måder har lige præcis det, vi mangler i vores branche, mener Hanne Gjelstrup

Kort og godt er alt inkluderet, så der ikke dukker uforudsete udgifter op. Det eneste lejer selv skal medbringe, er saks, kam og hårprodukter som for eksempel farve, hvor Hanne Gjelstrup tilmed vil være mentor og vejlede, såfremt det skulle være ønsket.

Interesserede er velkomne til at kontakte Hanne Gjelstrup på telefon 9198 9713.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close