Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.11.2018 | Af: Michael Frederiksen

Hans åbner nyt firma efter 39 år: FairWay Spedition

- For at blive i golfsproget må det gerne føles som hole-in-one, når kunderne vælger FairWay Spedition som samarbejdspartner, smiler Hans Thomsen
56-årige Hans Thomsen har næste år 40 års jubilæum i speditørbranchen. Alligevel er det nu tid til at skrive et nyt kapitel på sit lange cv.

 

1. november åbnede han FairWay Spedition på Knivholtvej 14 i Frederikshavn, hvor han er rykket ind i den bygning, som senest husede Holst Andersen Lighting A/S.

- Jeg håber at kunne leve op til navnet, smiler Hans Thomsen.

Han har senest arbejdet ni år i INTERFJORD A/S, der har hovedkontor i Glyngøre. Hans Thomsen var ene medarbejder på kontoret, da det åbnede i Frederikshavn i 2009, men i dag har INTERFJORD A/S otte ansatte i Frederikshavn. Han har også en fortid i blandt andet Samson Transport og DFDS Transport. Siden 1979 har han arbejdet i branchen.

- Jeg har aldrig lavet andet, og derfor har jeg mange, som jeg kan arbejde sammen med. Det er vigtigt i denne branche. Kunderne skal have tillid til dig. Du skal holde, hvad du lover. Og du skal have konkurrencedygtige priser, fastslår Hans Thomsen.

FairWay Spedition tilbyder hele paletten, det vil sige biltransporter stykgods og fullloads, søfragt, luftfragt og kurertransporter.

- Vi hjælper gerne virksomheder med alle transportbehov til at opnå de bedste priser og transittider på markedet, siger Hans Thomsen.

Til at begynde med er det ingen hemmelighed, at transporten af træ fra svenske savværker til danske trælasthandlere udgør størstedelen af omsætningen i den nystartede virksomhed i Frederikshavn.

Hans Thomsen er foreløbig alene i FairWay Spedition, men det er planen, at der forholdsvis hurtigt skal købes flere skriveborde til kontoret på Knivholtvej.

Valget af firmanavn har intet har med golf at gøre. Her er fairway jo det tætklippede område, som golfspillerne helst skal ramme, når de slår til bolden.

- Det handler om, at jeg forsøger at give mine kunder en fair transport. For at blive i golfsproget må det gerne føles som hole-in-one, når kunderne vælger FairWay Spedition som samarbejdspartner, smiler Hans Thomsen, der privat bor i Strandby.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close