Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.10.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Har bedste morgenmad i hele Skandinavien

Ud af 122 hoteller i Danmark, Norge og Sverige indtager Hotel Herman Bang førstepladsen, når det gælder morgenmad.
Hotel Herman Bang i Frederikshavn har den bedste morgenmad i hele Skandinavien i Best Western-kæden.

 

Best Western Scandinavia, som efterhånden er oppe på 122 hoteller i Danmark, Sverige og Norge, samler samtlige anmeldelser på hotellerne i et system, som kaldes MEDALLIA.

Her kan gæsterne bedømme alle de forskellige oplevelser og indtryk, de får som gæst på et Best Western-hotel, og det er her, at Hotel Herman Bang for første gang nogensinde har lagt sig ind på førstepladsen i gæstevurderingen af morgenmaden.


- Vi er super glade for den flotte førsteplads, og man skal her tænke på helheden ved morgenmaden. Dagens aviser, dejlig stemningsfyldt morgenmusik med god lyd, søde morgenpiger, som smiler og siger godmorgen og naturligvis det flotte udvalg af friske råvarer. Det er alt sammen med til at give et godt indtryk og dermed en super god oplevelse af vores morgenmad, fortæller hoteldirektør Lars Dannervig.

Hotel Herman Bang har også mange lokale, som kommer ned og nyder hotellets brunch. Her frister alt fra frisk frugt, æg og bacon, kager og mange slags pålæg - og sammen med pandekagerne kan man vist fint springe over frokosten.

I den samlede gæstevurdering, hvor man samler alle bedømmelser lige fra internet, rengøring, kvalitet, value for money, faciliteter, service med mere er Hotel Herman Bang hoppet op på ottendepladsen ud af alle 122 Best Western-hoteller i Skandinavien.

- Det gør os meget stolte, og mit personale har en stor del af æren for denne flotte placering, fastsår Lars Dannervig.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close