Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2012 | Af: Leif Jensen

Har brækket hånden og går glip af Brøndby-brag

Et af de mange avisudklip fra dagene efter sensationen mod Brøndby.
Det, der for fantom-målmanden fra Skagen IK skulle have været det helt store gensyn med Brøndby-drengene, ender nu ud i at blive knap så sjovt for den gæve skagbo.

 

Som tidligere beskrevet her på siden blev Jens Gram skadet under træningen, da han lige skulle hapse et straffespark. Der kom straks is på håndleddet og derefter godt med varme og hvile. Det har den gamle keeper prøvet mange gange for, men hverken smerten eller hævelsen ville aftage sig.

- Jeg synes, det blev ved med at gøre ondt, så jeg kontaktede lægen mandag. Han sendte mig straks i røntgen, og det viser sig, at hånden er brækket to steder, fortæller en ærgerlig Jens Gram, der dog kan trøste sig med, at hånden vokser ok sammen igen.

- Kirurgen droppede en operation, men hånden skal have ro og hvile og dermed bliver der ingen kamp for mig, ærgrer han sig.

I hvert fald ikke en hel kamp. For som anfører satser Jens Gram nu alligevel på at skulle være med til at trække lod. Samtidig vil han gerne have de første fem minutter på banen sammen med dem, der næsten ikke kan løbe på grund af dårlige knæ og andre skavanker. De får lige nogle minutter på banen, inden de lader sig udskifte med mere friske kræfter.

Derudover er Jens Gram naturligvis med på sidelinien gennem hele kampen og glæder sig meget til hele arrangementet, trods sine egne kvaler. Helten fra dengang må efter sin korte optræden på grønsværen lade sig udskifte af reservekeeperen Henrik Andersen, der dermed skal holde de blå/gule fra scoringer.

Det er 25 år siden, at Skagen IK stod for dansk fodbolds største sensation, da Jyllandsserieholdet slog mægtige Brøndby ud af pokalturneringen. Kampen bliver spillet lørdag 19. maj klokken 15.00 på Spar Nord Arena i Skagen. Billetterne kan kun købes ved indgangen, og der er gratis entre for børn op til 14 år, mens en billet ellers koster en flad halvtredser.

Kampen bliver desuden vist direkte på TV2/Nord og har Henning R. Jensen med som medkommentator, mens Mogens Jørgensen vil være på sidelinien under kampen og lave sjove indslag.

 

BillederTilføj billede


FOTO: EkstraBladet

 

Kommentarer

Del denne artikel

08-05 - Jens Gram om tiden lige efter Brønd...
07-05 - Jens Gram og co. skal igen op mod s...

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close