Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.06.2018 | Af: Michael Frederiksen

Havneudvidelse fejres med folkefest i september

Borgmester Birgit S. Hansen: - Vi er så meget havn. Jeg plejer at sige, at vi lever af, med og ved havet.
Borgmester Birgit S. Hansen pointerer, at der bliver en folkefest, når første etape af havneudvidelsen i Frederikshavn åbnes officielt. 

 

Det sker i september. Datoen er endnu ikke fastsat, men borgmesteren lover, at der bliver fest på havnen i september i forbindelse med Frederikshavns 200 års købstadsjubilæum.

Fredagens arrangement var for cirka 100 indbudte gæster. Entreprenør Per Aarslef A/S gav pølser til blandt andet alle byrådsmedlemmer, håndværkere og Frederikshavn Havns medarbejdere.

- Det er jo vores allesammens havn, og derfor er det vigtigt for mig at sige, at der bliver en knaldgod og spændende indvielse i september, og her er alle velkomne, lover Birgit S. Hansen.

Hun mistede næsten helt pusten, når hun kiggede ud over det kæmpe areal på 330.000 kvadratmeter og 600 meter kaj, som alene første etape af havneudvidelsen udgør.

- Det er stort, og vi er en rigtig havneby. Vi er så meget havn. Jeg plejer at sige, at vi lever af, med og ved havet. Alle virksomheder, to havnedirektører og to byråd bakker op om havneudvidelsen. Og nu står vi her flere år efter. Det er en skøn fornemmelse, for det er ikke mindst havnen, vi lever af, udtaler Birgit S. Hansen.

Bestyrelseformand Bo Uggerhøj, Frederikshavn Havn, skimter allerede behovet for en etape tre af havneudvidelsen. Anden etape er jo i fuld gang.

- Vi tager det lige med ro. Vi er nordjyder, og vi bruger ikke pengene, før vi har dem, fastslår borgmesteren.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close