Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.03.2018 | Af: Michael Frederiksen

Heavyband har skrevet ny slagsang til White Hawks

Heavybandet Kibitzer - fire ægte frederikshavnere med base i Kvissel - har skrevet en ny slagsang til Frederikshavn White Hawks. Den bliver spillet, når White Hawks i eftermiddag møder Aalborg Pirates i den anden kamp i kvartfinaleserien.

 

- Vi er alle interesserede i hockey. Vi blev enige om under en kamp, at White Hawks manglede en slagsang og tog derefter hjem i øvelokalet og begyndte at brygge, fortæller Thomas Kvolsgaard fra Kibitzer.

Sangen, som hedder "White Hawks", bliver allerede nu spiller under radiospots på ANR.

- Sangen er skrevet med FIK og White Hawks’ historie in mente, og vi håber, at den kan være med til at give WH et skub i slutspillet, og forhåbentlig vil fans tage godt imod den og give ekstra gejst på lægterne, siger Thomas Kvolsgaard.

Han var fredag i kontakt med White Hawks' ledelse, som lovede, at sangen bliver spillet søndag eftermiddag i Nordjyske Bank Arena.

Kibitzer består af fætrene Thomas Kvolsgaard og Kevin Sørensen samt Allan Nielsen og Laust Sørensen. De har øvelokale i Kvissel, hvor de også har et fuldt udstyret studie. Her har de indspillet deres egne demoer.

Kibitzers styrke som band er, at de trækker på det bedste fra begge verdener. Thomas kommer fra den rockede og melodiske verden, hvor Allan, Kevin og Laust har rødder i den hårde metalverden. Sammen har de skabt en fin balance, hvor det rockede og meget tunge går hånd i hånd.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close