Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.08.2020 | Af: Peter Marquard

Helle Thomsen skal være cheftræner i Tyrkiet

Frederikshavneren Helle Thomsen er ifølge TV2 Sport på vej mod et nyt udlandseventyr. Denne gang bliver det et af de mere eksotiske af slagsen, da det forventes, at hun snart bliver præsenteret som ny cheftræner i tyrkiske Kastamonu.

 

49-årige Helle Thomsen r har gennem de seneste år opbygget et stort navn i internationale håndboldkredse.

Hun havde stor succes i sit første cheftrænerjob i FC Midtjylland i perioden 2012-2016 med to danske mesterskaber og tre pokaltitler, inden hun – også med succes – overtog landstrænerjobbet i først Sverige, hvilket gav en EM-sølvmedalje om halsen.

Efterfølgende blev hun landstræner i Holland, som hun førte til EM-sølv og bronze samt VM-bronze. EM-bronzen i 2019 indbragte hende titlen som årets kvindetræner i Europa. Senest har Helle Thomsen været klubtræner i norske Molde.

Nu gælder det ifølge TV2 Sport Kastamonu, som er beliggende i den nordlige del af Tyrkiet. Klubbens håndboldkvinder blev tyrkiske mestre i 2019 og skal i den kommende sæson spille med i European Handball League.

Rygter havde også sendt Helle Thomsen til den russiske storklub Rostov-Don. Agenten Michael Hansen bekræfter, at Helle Thomsen har sagt nej til jobbet i Rostov-Don, men han vil ikke kommentere på, hvilke andre muligheder Helle Thomsen har.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close