Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.12.2018 | Af: Michael Frederiksen

Høgene mister seks point efter Hvidovre-konkurs

White Hawks' to sidste kampe inden jul udgår efter Hvidovres konkurs.
OPDATERET KL. 12.20: Frederikshavn White Hawks mister seks point i Metal Ligaen efter Hvidovres konkurs. I dette regnskab er Herning og Esbjerg de store vindere.

 

Midtjyderne mister blot to point, mens vestjyderne har tabt to kampe til Hvidovre i ordinær tid og derfor ikke påvirkes pointmæssigt at konkursen.

Her er den nye stilling i Metal Ligaen - point inden Hvidovres konkurs i parantes:

1. Rungsted 47 (56)
2. SønderjyskE 41 (45)
3. Aalborg 40 (45)
4. Frederikshavn 39 (45)
5. Herning 26 (28)
6. Herlev 21 (25)
7. Esbjerg 21 (21)
8. Rødovre 17 (25)
9. Odense 12 (20)

Rødovre og Odense mister altså begge otte point. Odense bliver med konkursen nærmest isoleret i bunden, og Rødovre rykker ned på ottendepladsen.

I toppen fører Rungsted pludselig kun med seks point i stedet for 11 point.


"Vi har forsøgt at redde selskabet de seneste måneder, men må – efter ekstern rådgivning – konkludere, at vi ikke kan lykkes. Bestyrelsen har derfor besluttet at indstille driften af Hvidovre Fighters med øjeblikkelig virkning", skriver klubben i en pressemeddelelse.

White Hawks skulle have spillet mod Hvidovre både 18. og 21. december. Nu kan spillerne i stedet for holde tidlig juleferie. De møder Rødovre 16. december, og næste kamp er 28. december mod Aalborg Pirates.

- Det er en trist dag for dansk ishockey, og vi er kede af, at Hvidovre har måttet sige stop. Vi tager konkursen til efterretning og fortsætter sæsonen med ni hold, udtaler direktør Ulrik Larsen, Dansk Ishockey Union.

De ni resterende klubber i Ligaforeningen træder snarest muligt sammen for at diskutere, hvorvidt strukturen for turneringen skal forblive den samme.

Lige nu spilles der med playin mellem nummer otte og ni, men med ni hold tilbage, kan det blive aktuelt at droppe playin og gå direkte til kvartfinalerne, skriver DIU i en pressemeddelelse.

Det betyder ligeledes, at Hvidovre tildeles et års karantæne fra Metal Ligaen og tidligst kan vende tilbage til landets bedste række i sæsonen 2020/21, hvis det økonomiske grundlag er i orden.

 

BillederTilføj billede


FOTO: White Hawks

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close