Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Hønseskidning på Sognefogedgården

Hver lørdag i juli er der "hønseskidning" på Museet Sognefogedgården i Frederikshavn, når de frivillige holder Frederikshavns Hyggeligste Loppemarked for børn og voksne. Der vil også være fiskedam for børnene og sømslåning for de større børn.


 

- Kom og gør et godt kup i de forskellige boder og nyd en kop kaffe med kage på museets hyggelige gårdsplads, siger Sognefogedgårdens formand, Anette Jørgensen.

Det er første gang, at Sognefogedgården prøver kræfter med "hønseskidning".

- Så vi er lidt spændte på, om Skævnæb, som den ene af vores høns hedder, og så to af hendes søskende har lyst til at skide, når vi vil have dem til det, udtaler Carsten Johannesen fra museets dyrelaug.

Det koster 50 kroner for seks gevinstchancer eller 10 kroner for én chance.

Overskuddet fra går til bevarelse af den gamle museumsgård, og overskuddet fra fiskedammen og sømslåningen går til foder til gårdens mange dyr, blandt andet hønsene, så de forhåbentlig har noget at skide af lørdagen efter.

- Det er gratis at komme ind på loppemarkedet. Og disse lørdage koster det kun 25 kroner at komme ind på museet. Der vil dog ikke være rundvisninger, forklarer René Jørgensen, som er en del af museets loppemarkedeslaug.

Det er gratis for børn at sælge deres legetøj på loppemarkedet hver lørdag i juli fra kl. 11-16. Børn under 12 år skal være ifølge med voksne. Tilmelding nødvendig.

Er du medlem af museets venneforening, er det gratis for voksne at få en bod på 3 x 3 meter. Er du ikke medlem, koster det 100 kroner pr. gang. Også her er det nødvendigt med tilmelding, og man kan tilmelde sig alle lørdagene eller kun nogle af dem.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close