Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Hørby Hotel vakt til live - med 1300 publikummer

Hørby Hotel er også historien om, at selvom tingene ikke altid går, som man i første omgang kunne håbe på, findes der alligevel altid en ny og anderledes vej videre frem.
Små 1300 mennesker så hen over de fem forestillinger på Hørby Efterskole årets musical om det hedengangne Hørby Hotel og musicalens historie om, hvordan man i sin tid forsøgte at holde liv i foretagenet trods dårlige odds med jernbanelukning og centralisering omkring de større byer. 

 

Samtidig er "Hørby Hotel" også historien om, at selvom tingene ikke altid går, som man i første omgang kunne håbe på, så findes der alligevel altid en ny og anderledes vej videre frem.

Musicalen er kronen på værket i årets arbejde i skolen performanceafdeling, der rummer fag som drama, musik, kor, solosang og teknik. Eleverne udfordres året igennem med både store produktioner og mindre musiske aktiviteter, der puttes ind i den almindelige efterskolehverdag. I musicalen samles alle områder af faget under en hat og, så bliver det i høj grad et spørgsmål om samarbejde og indlevelse i dem, man står i en opgave sammen med, der danner grundlaget for succes.

I forlængelse af musicalugen lagde Hørby Efterskole søndag 14. april rammerne til Hørby Bazar, der med godt 100 kræmmere trak næsten 1100 besøgende til, som var på jagt efter en god handel.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Mogens Vestergård Pedersen

FOTO: Mogens Vestergård Pedersen

FOTO: Mogens Vestergård Pedersen

FOTO: Mogens Vestergård Pedersen

FOTO: Mogens Vestergård Pedersen

FOTO: Mogens Vestergård Pedersen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close