Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.12.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Hos Janne er der også plads til de skævbenede

Janne Hyttel Blokhus (nr. tre fra højre) blev årets sidste modtager af Trivselsprisen.
Janne Hyttel Blokhus, leder af serviceteamet i Koktvedparken, modtog Trivselsprisen i december i Frederikshavn Kommune.

 

Der var indkaldt til morgenmøde med kage, og tårerne fik frit løb, da det gik op for Janne Hyttel Blokhus, at der var to gæster, Søren Vestergaard Pedersen og Lilly Pedersen fra Trivselsgruppen, som var inviteret, fordi hun var denne måned modtager ad Trivselsprisen.

- Det er altså bare for meget, udbrød Janne Hyttel Blokhus, men hold nu op så stolt hun blev, da indstillingen blev læst op:

"Vi synes. I skal vælge vores kandidat, da hun både er en fantastisk leder og altid er villig til at hjælpe, hvor hun kan. Hun hjælper os alle godt i gang med vores job og vel og mærke på en måde, så der bliver taget hensyn til den enkelte persons eventuelle lidt specielle behov. For der er nemlig plads til de såkaldte lidt mere "skævbenede" folk, der jo altid er i vores samfund, men som man ikke altid er tilstrækkeligt opmærksomme på, og derfor har det lidt svært. Men her hos Janne er der plads og rum for os alle."

Kollegaerne havde også skillinget sammen til ekstra gaver til prismodtageren, så der var ikke et øje tørt.

- Dette års trivselsbamse blev så uddelt for sidste gang i 2017, men allerede nu har vi gode kandidater til 2018, så det glæder vi os også til, udtaler Søren Vestergaard Pedersen og Lilly Pedersen fra Trivselsgruppen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close