Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.06.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Hospice Vendsyssel fik nyt bed i jubilæumsgave

Gaven er et bed ved flagstangen udført af Bangsminde efter oplæg fra landskabsarkitekt Lars Overgaard.
I fredags fik Hospice Vendsyssel ved en mindre højtidelighed overdraget gaven fra Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel i anledningen af 10 års jubilæet i marts i år.

 

Gaven er et bed ved flagstangen udført af Bangsminde efter oplæg fra landskabsarkitekt Lars Overgaard.

Karsten Hansen fra støtteforeningen sagde ved overdragelsen, at vejr og vind tillod jo ikke at det kunne ske på selve jubilæumsdagen.

- I støtteforeningen var vi enige om, at tre flasker vin nok ikke var det helt rigtige. Vi så på jeres ønskeseddel og tænkte tanker.
Ret hurtig blev vi enige om, at vores gave skulle være en fornyelse af bedet omkring flagstangen. Vi kontaktede landskabsarkitekt Lars Overgaard, som lavede et fantastisk oplæg, sagde Karsten Hansen.

Der er taget udgangspunkt i de materialer, der er anvendt i de to eksisterende gårdmiljøer.

- Vi ønskede noget med farver, noget med varme, noget der pynter hele året, og noget granit, sten og stål. Alt sammen noget vi syntes kunne give et flot udtryk, og som samtidig symboliserede det arbejde, der bliver udført på Hospice Vendsyssel 24 timer i døgnet, året rundt, lød det fra Karsten Hansen.

Der er i bedet anvendt Blå Bjørnegræs, fint strået elefantgræs, og sedum bundplanter i mange farver.

Karsten Hansen benyttede lejligheden til at sige tak til Lars Overgaard for oplæg, tegninger med mere og til Bangsminde for et meget flot stykke arbejde og for et godt samarbejde, som gjorde, at det blev muligt at realisere denne gave.

Til gaven fra støtteforeningen er doneret økonomisk støtte fra flere menighedråd og private. Lederen af Hospice Vendsyssel, Birgitte Nielsen, takkede for gaven og glædede sig over fornyelsen af bedet ved flagstangen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Stig Lundbo

FOTO: Stig Lundbo

FOTO: Stig Lundbo

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close