Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.10.2017 | Af: Michael Frederiksen

Hummerens Hus på Læsø får to nye forpagtere

Anders Jensen og Peter Steen Hansen (i baggrunden) er medejere af The Balcony i Odense, som har eksisteret i halvandet år.
Hummerens Hus i Vesterø på Læsø får 1. april 2018 nye forpagtere. Kokkene Peter Steen Hansen og Anders Jensen, der er medejere af gourmetrestauranten The Balcony i Odense, slår dørene op til Hummerens Hus By The Balcony.


 

Peter Steen Hansen var kok på Strandgården i 2013 og har et glimrende kendskab til Læsø og øens fantastiske råvarer. I sommer "lånte" han sammen med Anders Jensen Kong Knuds i Byrum til et par aftenarrangementer.

Hummerens Hus By The Balcony bliver en restaurant, som kører både morgenmad, frokost og aften. Restauranten vil også fungere som et sted, hvor folk kan nyde en god cocktail eller et godt glas rosé.

- Vi kommer til at bruge de lokale råvarer, alt imens man kan nyde en god, hyggelig sommerhus-stemning, enten i restauranten eller på plænen. Vi kan allerede afsløre, at jomfruhummer altid vil være at finde på menuen, oplyser Peter Steen Hansen og Anders Jensen i en pressemeddelelse.

29-årige Peter Steen Hansen har været kok/souschef på flere aarhusianske toprestauranter og har i København blandt andet været med på Kokkeriet, Louise Nimb og 56 grader. Det gamle mejeri på Wilhelmsborg ved Aarhus og flere andre føjer sig til CV’et. Han har desuden arbejdet som konsulent for både Agrotech og Teknologisk Institut. Han blev medlem af Gastronomisk Undergrund i 2010 – stedet, hvor yngre nysgerrige kokke slår deres folder i udvikling af gastronomien.

Anders Jensen, der er 25 år, har fået sin uddannelse og efterfølgende været ansat som souschef på Munkebjerg Hotel/Treetop. Han har desuden – før han kom til The Balcony – været kok på Restaurant Fænøsund.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close