Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.02.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Hvad bør være i fokus, når man vælger dagcreme?

Der er rigtig mange ting, der skal være i fokus, hvis du skal købe en dagcreme. Derfor er det vigtigt, at du ikke tror, at du blot kan vælge en vilkårlig creme. Hvis du gør det, er der en risiko for, at den ikke har den effekt, du ønsker, at den skal have.

 

Artiklen er sponsoreret af Beautyliving

Har du ikke den store viden på området, kan det dog være svært at skelne de mange cremer fra hinanden. Desuden er det heller ikke sikkert, at du ved, hvad du bør fokusere på ifm. dit valg. Heldigvis er det noget, du kan blive meget klogere på herunder.

Skal passe til din hudtype
Når du skal købe en dagcreme, er der især én ting, der er vigtigt. Det er nemlig afgørende at sikre, at din nye creme passer til din hudtype. Årsagen til, at det er vigtigt er, at enhver creme reagerer og arbejder forskelligt på de forskellige hudtyper.

Af denne grund kan du ikke vide dig sikker på, at du får det ønskede resultat, hvis du vælger en creme, der ikke passer til din hudtype. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at undersøge dette meget nøje, inden du vælger en dagcreme og lægger den i kurven.

Med eller uden SPF?
Det anbefales også at gå efter en dagcreme med SPF. Der findes ganske vist et utal af gode creme, der ikke har SPF, men det er en ekstra bonus, hvis de har. Dermed får du nemlig en creme, der giver dig en god beskyttelse mod solens stråler.

Selvom det ikke er noget, der har afgørende betydning for, hvilket resultat cremen giver, er det alligevel værd at gå efter. Som der også er givet udtryk for herover, er det nemlig en bonus, da du ikke behøver at bruge solcreme i dagligdagen.

Fri for parfume, farvestoffer og andet skadeligt
Dertil er det også meget vigtigt, at du sørger for at vælge en creme, der er fri for både parfume, farvestoffer og andre skadelige ingredienser. Din creme skal nemlig være sund og givende for din hud, men det er den ikke, hvis den har et indhold af skadelige ingredienser.

Heldigvis kan man finde rigtig mange gode dagcreme, der er fri for den slags ingredienser. Derfor skal du ikke være bekymret for, at det stiller dig i en situation, hvor dine muligheder er færre, fordi du har krav om, at cremerne ikke må indeholde skadelige ingredienser.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close