Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.08.2021 | Af: Michael Frederiksen

IF Skjold Sæby mod FfI - masser af følelser og fight

IF Skjold Sæby har siden sommeren 2015 været højere rangeret end FfI Fodbold. I dette efterår tørner de to lokalrivaler ind i hinanden for første gang siden forårssæsonen 2015. Det første af to lokalopgør spilles i aften på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby, og det er naturligvis Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

IF Skjold Sæby er nedrykker fra Danmarksserien. Skjold åbnede sæsonen i lørdags med en 2-1-sejr hjemme over Hjørring IF.

- Der er ingen tvivl om, at aftenens lokalopgør er et top-"derby" i Frederikshavn Kommune. I den sammenhæng er jeg helt sikker på, at normale antagelser om styrkeforhold og favoritværdighed er lige så ulogiske som Skagens sejr over Brøndby i pokalturneringen i 1987. Fakta er, at de to klubber har været placeret tæt på hinanden i de seneste sæsoner, dog uden at møde hinanden (toppen af JS mod bunden af DS). Samtidig er det fakta, at alt kan ske i sådan et lokalopgør. Det bliver helt sikkert en kamp med masser af følelser og fight. Vi glæder os meget, og vi har stor respekt for Frederikshavn, pointerer Nikolaj Dorff, IF Skjold Sæbys cheftræner.

FfI, som har mistet en håndfuld førsteholdsspillere i sommerpausen, har indledt sæsonen med at tabe 1-2 til Hjørring IF og senest 1-6 til FC Djursland. Cheftræner Peter Enevoldsen afviser dog billedet af FfI som et såret dyr.

- Vi spillede en fin første halvleg i fredags mod FC Djursland og havde en god fornemmelse i pausen med at få point i kampen, men så lavede vi nogle kæmpe store personlige fejl i anden halvleg, der kostede tre mål.

Hvordan skal I rejse jer i aften mod IF Skjold Sæby?

- Vores spil har været ganske fint i begge kampe. Men vi skal stå stærkt i defensiven mod Sæby, hvis vi skal have point i den kamp. Vi skal nok få vores chancer til at score mål i kampen. Jeg tror, det bliver en lige kamp, vurderer FfI-træneren.

Nikolaj Dorff mener, at det bliver afgørende at finde det rette spændingsniveau og have fuld fokus på opgaven, som venter.

- Alle de små ting skal sidde lige i skabet og angribes med stor seriøsitet. Jeg håber på en god og seværdig kamp med mange tilskuere, og jeg håber at se kommunens bedste hold spille en seværdig og underholdende fodboldkamp.

Dommer Michael Karstenskov - med Christian Christiansen og Michael Kristensen på linjerne - fløjter lokalopgøret i gang kl. 19.00. Vi liveopdaterer her.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close