Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.04.2019 | Af: Michael Frederiksen

IF Skjold Sæby og FfI topper deres JS-puljer

Østervraa IF tabte 2-3 på hjemmebane til Storvorde/Sejlflod Boldklub.
Både IF Skjold Sæby og FfI topper deres rækker i Jyllandsserien 1 og 2.

 

Jyllandsserien 1, pulje 1:
IF Skjold Sæby besejrede Gug Boldklub med 2-1 på udebane. Sejren bringer Sæby alene på førstepladsen i den meget tætte pulje. Stærkt af Sæby, som endda har spillet tre udekampe i træk.

De seneste sæsoners topscorer, Jakob "Mølby" Kristensen, scorede begge Sæby-mål i Gug. "Mølby" åbnede sæsonen som bænkevarmer, og herefter fulgte en kamp på andetholdet, inden han de seneste par opgør har vist sin målfarlighed på JS-holdet.

"Skjolds store stjerne, Jakob "Mølby" Kristensen, var ikke til at stoppe og scorede to gange ud af ingenting. Endda på trods af vi lavede to færre straffespark på ham end sidste opgør", skriver Gug Boldklub i et ganske underholdende kampreferat på Facebook.

- Kampen blev spillet i et meget højt tempo, og der blev leveret en rigtig god koncentreret indsats af hele holdet. En underholdende kamp for tilskuerne, hvor begge mandskaber var rigtig godt spillende, siger Sæby-træner Nikolaj Dorff til Kanal Frederikshavn.

Jyllandsserien 2, pulje 3:
FfI''s oprykkere er tophold med maksimumpoint efter tre runder. Lørdag blev det til en 3-1-sejr ude over Støvring, som ellers bragte sig foran efter kun tre minutter. Claus Christiansen udlignede hurtigt, og 10 minutter før pausen scorede Daniel Overlade til 2-1 efter hjørnespark.

I anden halvleg brændte Tobias Overlade et straffespark, så det blev lidt nervøst i slutfasen, inden Claus Christiansen cementerede føringen direkte på frispark. Claus Christiansen har scoret fire mål i de seneste to kampe.

- En flot sejr ovenpå en emotionel hård uge, hvor spillerne virkelig på imponerede vis har stået sammen. Det gjorde samtlige 14 mand i dag, og det var helt fantastisk at være en del af, siger holdleder Martin "Olic" Pedersen.

Serie 1, pulje 5:
Østervraa IF blev den lille i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. På eget græs tabte ØVI med 2-3 til oprykkerne fra Storvorde/Sejlflod Boldklub, som allerede efter mindre end to minutter bragte for sig foran.

Thomas Møller og René Kiil sørgede for, at ØVI kom på 2-1, men to hovedstødsmål efter dødbolde sendte alle tre point syd for fjorden - til stor skuffelse for Mads Holm Madsen, kåret til Kampens Spiller.

- Jeg er dybt skuffet og frustreret. Det var en kamp, vi burde have vundet, men vi var ikke koncentrerede nok i alle 90 minutter. Det ser svært ud. Vi har i hvert fald en udfordring foran os, men det virker også til at være en tættere pulje, end jeg regnede med, vurderer Mads Holm Madsen.

Serie 2, pulje 11:
Lokalopgøret mellem IF Skjold Sæbys andethold og Skagen IK endte 1-1. Begge hold er dermed noteret for fire point. Sæby har spillet tre kampe, mens Skagen IK kun har været i aktion to gange. Holdet har et hængeparti på tirsdag aften ude mod Hjørring IF.

Serie 3, pulje 24:
Ingen lokale hold var i aktion i weekenden. Af forskellige årsager blev kampene SEIF-Østervraa IF og Asaa-FfI udsat.

Serie 4, pulje 47:
Tredje gang var lykkens gang for Kvissel-Ravnshøj IF's oprykkere, der vandt 2-1 på udebane over Sindal IF. Rasmus Wrensted bragte ellers Sindal foran, da han lavede selvmål, men scoringer af Casper Bille og Jayson Robin sikrede Kvissel-Ravnshøj IF sejren.

Serie 4, pulje 48:
Empire Ligaen er en tæt affære. Blot to point skiller de fem øverste hold. Voersaa IF vandt 4-1 ude over Skagen. Rasmus Hvitved var dobbelt målscorer. FfI besejrede Syvsten IF med 3-2. Her var Malte Mikkelsen på pletten to gange mod de ellers noget fysisk stærkere Syvsten-spillere. Topkampen mellem Flauenskjold og Klokkerholm endte uden scoringer. Søndag eftermiddag vandt Dybvads nedrykkere 3-0 over Kvissel-Ravnshøj 2.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close