Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.01.2020 | Af: Michael Frederiksen

Indbrudsbølge: 19 indbrud i weekenden

- Vi vurderer, at der er tale om flere forskellige gerningsmænd, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.
Frederikshavn Kommune er i weekenden blevet ramt af en indbrudsbølge. Der er anmeldt ikke mindre end 19 indbrud - 12 villaer og syv sommerhuse.


 

- Det er helt sikkert en indbrudsbølge, og vi vurderer, at der er tale om flere forskellige gerningsmænd, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

Især den nordligste del af kommunen er hårdt ramt med 14 indbrud.

De syv indbrud i sommerhuse skete på Skagbanke i Gl. Skagen (2), Tranevej i Hulsig (2), Solbakken i Kandestederne, Bøffelvej i Bunken og Frejasvej i Skagen.

Der er blandt andet stjålet en Wegner-gyngestol, 100 flasker vin, seks flasker champagne og yderligere vin og spiritus.

Sommerhusene på Tranevej, som blev ramt af indbrud, ligger ved siden af hinanden. I det ene hus rev tyvene husets overvågningskameraer ned og stjal dem. Det skete fredag ved 15-tiden.

Halvdelen af de 12 villaindbrud skete i Skagen på følgende veje: Doggerbanke, Skagbanke, Bertelsvej, Skarpæsvej, Frejasvej og Gl. Landevej.

Der er desuden anmeldt et indbrud på Sindalvej i Jerup.

To husejere på Nordre Skanse i Frederikshavn har haft indbrud. Dermed har der været tre indbrud på denne vej den seneste uge. Ikke langt derfra, på Klitlund, har der også været fremmede gæster.

Indbrudsbølgen ramte også Sæby og Systen, hvor det gik ud over huse på Pilevej og Finnsvej.

Blandt tyvekosterne ved de 12 indbrud i villaer kan nævnes otte 7'er stole, B&O-højttalere, en PH-lampe, et haglgevær, Georg Jensen-bestik, smykker, en tablet, to computere, ure, sølvtøj, kontanter og valuta (euro, svenske kroner, pund samt US og australske dollars).

Politiet ved, at ét indbrud skete fredag i dagtimerne, to indbrud fandt sted fredag eftermiddag/aften og ét lørdag aften. De andre villa-indbrud har en længere gerningsperiode.

Ni af stederne brød tyvene terrassedøre eller vinduer op. Ved de to indbrud i Sæby og Syvsten blev vinduet i hoveddøren knust. Ét sted var døren ikke låst.

Politiet hører gerne fra dig på 1-1-4, hvis du kan hjælpe med oplysninger.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close