Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.12.2018 | Af: Michael Frederiksen

Indbrudsbølge i Skagen i weekenden: 11 indbrud

Skagen blev i weekenden ramt af en massiv indbrudsbølge. Nordjyllands Politi har modtaget hele 11 anmeldelser om indbrud i private hjem i Skagen.

 

Fem af dem fandt sted på Spliidsvej i perioden fra fredag kl. 16.00 til lørdag 12.00. I samme periode var der indbrud i et hus på Stuhrsvej. Fem af stederne blev der brudt et vindue op, og det sidste sted kom tyvene ind i huset ved at bryde en terrassedør op. Der blev stjålet smykker, kontanter, sølvtøj og barbermaskiner.

I perioden fra torsdag kl. 12.00 til mandag kl. 9.00 har der været indbrud på Viking Banke. Igen blev et vindue brudt op. Der er umiddelbart ikke stjålet noget.

Et hus på Ternevej havde indbrud i perioden fra torsdag kl. 8.00 til mandag kl. 15.00. Også her var det åbenbart en snild sag for tyvene at bryde et vindue op. Der blev stjålet smykker, kontanter og smertestillende medicin.

På Corasvej var der indbrud i perioden fra torsdag kl. 12.30 til mandag kl. 16.30. Der blev stjålet smykker.

Endelig har politiet i dag modtaget to anmeldelser om indbrud på Sovkrogsvej. Det første indbrud fandt sted i perioden fra lørdag kl. 19.00 til mandag kl. 14.30, mens det andet sket fra fredag kl. 10.00 til tirsdag kl. 9.00. Igen er der brudt vinduer op. Der er stjålet blandt andet kontanter og smykker.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close