Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.10.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

International hæder til Blues Heaven Festival

Når bluesfestivalen Blues Heaven Festival 2. og 3. november løber af stablen for 13. gang i Frederikshavn, bliver det en lidt særlig udgave.

 

Festivalen - og manden bag, Peter Astrup - modtager nemlig den internationale pris ”International Festival Of The Year”.

Det er det franske online-magasin "Zicazic", der uddeler prisen, og manden bag magasinet, den verdensberømte fotograf og skribent Fred Delforge, som selv er en ivrig blues-entusiast, præsident for France Blues samt medlem af European Blues Unions bestyrelse, mener, at man roligt kan glæde sig til årest festival.

- Blues Heaven har et helt vildt line-up til årets festival. Det bedste, man kan forestille sig inden for bluesmusik i 2018, siger Fred Delforge i en kommentar til prisuddelingen, som finder sted på selve festivalen i Frederikshavn.

”International Festival Of The Year”-award er altså ikke nogen hvilken som helst pris. Interessen for Fred Delforge, hans blueskendskab og hans onlinemagasin er stor. ”Zicazic” læses hvert år af 1,5 millioner mennesker, og det har bestået i 18 år.

- Jeg er både overrasket og overvældet. Jeg har slet ikke haft i tankerne, at jeg kunne være i spil til sådan en pris, men jeg er både lykkelig og stolt over at være nået så langt, og jeg er ydmyg over den opmærksomhed, som min festival bliver til del. Selv synes jeg, at vi har et mægtigt godt program, men
blueshjertet slår et par ekstra slag, når en kapacitet som Fred Delforge viser sin anerkendelse på den her måde, siger blues-arrangør Peter Astrup.

I august blev Peter Astrup kåret som "Årets Hoochie Coochie Man" ved Danish Music Awards.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close