Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.07.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Internationalt Marked hele ugen på Kirkepladsen

FREDERIK's ambition er helt klart, at markedet skal blive en årligt tilbagevendende begivenhed.
Kirkepladsen kommer til at syde af torvestemning, når mere end 15 lande kommer forbi med fristende delikatesser og spændende smagsoplevelser fra andre himmelstrøg. 

Længes du efter de livlige markeder fra ferien, hvor eksotiske dufte og forførende farver kildede sanserne? Så lad være med at tage væk på ferie i denne uge. Her besøger Det Internationale Marked nemlig byen, og du kan købe unikke varer fra lande som blandt andet Finland, Ukraine, Irland, Israel, Belgien og mange flere.

Handelschef Dan Kobberup er begejstret over, at det endelig er lykkedes at få et stort og ikke mindst internationalt marked til byen - noget, som flere medlemmer og lokale kunder har efterlyst hos FREDERIK.

- Vi har valgt, at markedsdagene afvikles i uge 28, da det er i god synergi med byens Internationale fodboldturnering Cup No. 1. Byen bliver besøgt af tusindvis af turister i den uge. Vi håber, at turisterne, lokalbefolkningen samt oplandet vil benytte denne unikke chance til at ”smage på hele Europa” i Frederikshavn, siger Dan Kobberup.

Det Internatonale Marked på Kirkepladsen har åbent tirsdag til fredag fra klokken 10-18 og lørdag fra klokken 10-16.

- Vores ambition er helt klart, at markedet skal blive en årligt tilbagevendende begivenhed, så vi håber masser af besøg og handel på markedet. Stadeholderne skal have en god oplevelse og blive godt modtaget det første år, så er der større chance for at de vil besøge byen igen, udtaler Dan Kobberup

FREDERIK har indgået samarbejdsaftale med morgenfruerne, som er initiativtagere bag Torvedage på Kirkepladsen. De fik deres inspiration til Torvedagene fra Italien, hvor netværket flere år i træk har arrangeret faglige inspirationsture til.

Torvedage på Kirkepladsen holder fokus på lokale kvalitetsråvarer og matcher dermed også kommunen vækstspor fødevarer, så Erhvervshus Nord er også med i samarbejdet ved at være behjælpelig med at opsøge nye lokale producenter. Med dette målrettede arbejdede er det bl.a. lykkedes at få Læsø-produkter

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close