Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.06.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Investerer i sikre og økonomiske biler

Frederikshavnerne og nordjyderne i al almindelighed er meget prisbevidste og vil altid gerne gøre en så god handel som muligt. Når det kommer til bilkøb, er det dog ikke altid den billigste bil, der er det foretrukne valg.

 

I hvert fald vægtes faktorer som sikkerhed og brændstoføkonomi højt. Endvidere er det langt fra alle, der kan nøjes med én bil. Bliv klogere på frederikshavnernes bilvaner her.

Mange familier har 2 eller flere biler

I dag har langt de fleste nordjyske husstande minimum én bil. Mange af husstandene har faktisk to eller flere biler, hvilket i høj grad har kunne mærkes på trafikken de seneste år.

TV2nord.dk kunne for nyligt berette om, at der i løbet af en periode på blot 10 år er kommet hele 51.000 flere biler på vejene i Nordjylland.

TV2nord.dk kunne samtidig fortælle, at der i Frederikshavn Kommune var 17,29 procent af husstandene, der rådede over mindst to biler. Det svarer til omtrent en ud af fem husstande. Tallene er hentet fra Danmarks Statistik, der har kigget på bilforbruget i hele Nordjylland.

Blandt husstandene med to eller flere biler i Frederikshavn finder man mange lønmodtagere, der arbejder i Aalborg eller en anden større by. Køreturen på 45 minutter foregår for manges vedkommende via bil, selvom der også er mange muligheder via offentlig transport.

Har din husstand også brug for en ekstra bil?
En ekstra bil er for mange snarere et nice-to-have end et must-have.

Alligevel peger statistikkerne på, at flere og flere investerer i en bil nr. to. Det er måske også en mulighed, der har været oppe at vende i din husstand. Bor man for eksempel to voksne sammen, der arbejder i hver sin retning eller på forskellige tidspunkter, kan behovet for en ekstra bil hurtigt melde sig.

Selvom det kan være rart at have én bil pr. voksen, så bør man også have det økonomiske aspekt med i tankerne. Man skal trods alt betale forsikring, brændstof, reparationer, vedligeholdelse m.v. gange for hver bil. Dermed kan man ikke undgå, at en stor del af ens løn går til transport.

Sådan bliver bilerne finansieret
Frederikshavnerne betaler helst deres biler kontant, hvis økonomien kan følge med.

Det er dog ikke alle, der lige har 100.000 eller 350.000 kroner stående, som de kan bruge på den nye bil. For dem, der ikke har det, vil et lån være nødvendigt.

I Nordjylland er der i høj grad efterspørgsel på de billige finansieringsløsninger. Her gås der efter traditionelle billån gennem for eksempel Santander Consumer Bank i stedet for dyre forbrugslån. Læs mere på Santander her. Du kan her låne til den ønskede bil.

Disse krav stilles der til bilerne
Frederikshavnerne lader sig ikke nøjes, når det kommer til biler. Derfor er listen over krav også ret lang. Lytter man til de lokales krav til biler, så går følgende igen:

• Der skal være god komfort og rummelighed
• Bilen skal køre langt på literen (gerne mindst 20 km. pr. liter)
• Sikkerheden skal være i top

Hvilke krav vil du stille til din næste bil?

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close