Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.11.2019 | Af: Michael Frederiksen

Ishockeyspiller skal i retten næste fredag

Kristian Jensen har haft karantæne fra isen siden 20. september. Foto: iShoot.dk
Fredag i næste uge skal ishockeyspilleren Kristian Jensen fra Frederikshavn White Hawks på anklagebænken ved Retten i Hjørring. Han er tiltalt for overfaldet på Odense-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen. Anklagemyndigheden går efter fængselsstraf.

 

WH-spilleren risikerer en fængselsstraf. Det fremgår af anklageskriftet, som Fyens.dk har fået aktindsigt i. Heri står der, at Kristian Jensen tiltaltes "med påstand om fængselsstraf".

Han er tiltalt efter paragraf 244 i straffeloven, som er den "milde" voldsparagraf. Strafferammen i straffelovens paragraf 244 er på op til tre år, men i mange sager får den dømte mellem 30-60 dages fængsel.

Ifølge anklageskriftet mistede Odense-spilleren bevidstheden, et ribben blev bøjet, han indkasserede et mindre brud ved højre øje, og så fik han en hjernerystelse.

Lucas Bjerre Rasmussen kæmper for at komme tilbage på isen efter overfaldet 20. september i Nordjyske Bank Arena. Det er endnu uklart, hvornår fynboen får sundhedsstabens tilladelse til at komme i kamp.

Kristian Jensen blev idømt karantæne frem til 1. december, i alt 17 kampe.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close